Resepti
Vähemmän hävikkiä - Leipäjuustokeitto
Arvio: 3 / 5
Ole luova, tyhjennä jääkaappia jämistä ja vähennä hävikkiä! Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti julkaisee vuoden mittaan ruokahävikin vähentämiseen suunnattuja reseptejä, joissa ruoka-ainesten käyttö on tavanomaisia reseptejä vapaampaa ja soveltavampaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 1-2
Ainekset
5 | dl | Vettä |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Keittokasviksia (`a 750g) |
2 | dl | Ruokakermaa |
1 | tl | Suolaa |
0,5 | tl | Rosmariinia tai muita yrttejä mitä kaapista löytyy |
100 | g | Leipäjuustoa kuutioituna tai jokin muu juusto |
Valmistusohjeet
1. Mittaa kattilaan vesi ja kiehauta.
2. Lisää keittokasvikset sekä kaappiin jääneitä yrttejä ja keitä
3. noin 15 minuuttia.
4. Soseuta keitto.
5. Lisää ruokakerma, suola sekä leipäjuustokuutiot tai vaikka fetajuustokuutioita.
6. Kuumenna keitto ja nauti.