Resepti

Valkosuklaa-karpalokeksit

Nämä ihastuttavat valkosuklaa-karpalokeksit saavat sitruunaista makua Neito-öljystä

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Valkosuklaa-karpalokeksit

Ainekset

1dlNeito-rypsiöljy sitruunanmakuinen
1dlruokosokeria
1kplkananmuna
50gvalkosuklaata
1dlkuivattuja karpaloita
3dlvehnäjauhoja
0,5tlleivinjauhe
1tlvaniljasokeria
ripaus suolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita öljy ja sokeri kulhossa.

2. Lisää kananmuna ja sekoita.

3. Pilko valkosuklaa ja lisää karpaloiden kera taikinaan. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään ja lisää taikinaan.

4. Tee taikinasta pieniä palloja leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paina pallot kevyesti lusikalla tasaiseksi.

5. Paista 175 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.