Resepti
Valkosuklaa-karpalokeksit
Nämä ihastuttavat valkosuklaa-karpalokeksit saavat sitruunaista makua Neito-öljystä
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | dl | Neito-rypsiöljy sitruunanmakuinen |
1 | dl | ruokosokeria |
1 | kpl | kananmuna |
50 | g | valkosuklaata |
1 | dl | kuivattuja karpaloita |
3 | dl | vehnäjauhoja |
0,5 | tl | leivinjauhe |
1 | tl | vaniljasokeria |
ripaus suolaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita öljy ja sokeri kulhossa.
2. Lisää kananmuna ja sekoita.
3. Pilko valkosuklaa ja lisää karpaloiden kera taikinaan. Sekoita jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja suola keskenään ja lisää taikinaan.
4. Tee taikinasta pieniä palloja leivinpaperilla päällystetylle uunipellille ja paina pallot kevyesti lusikalla tasaiseksi.
5. Paista 175 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.