Tule meille töihin

Tulevaisuuden kestävää ruokaa tekemässä 

Apetit on suomalainen ruokatalo, jonka toiminnan vahva perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä.  

Apetit-brändi on kaikille suomalaisille tuttu pakastealtaan kotimainen vaihtoehto. Monet tuotteistamme, kuten neliskanttisesta kartonkipakkauksestaan tunnistettava pinaattikeitto ja herne-maissi-paprikasekoitus, ovat klassikoita jo itsessään.  

Nyt Apetitilla tehdään tulevaisuuden klassikoita. Kuluttajien suosimien Kasvisjauhis-kasviproteiinituotteiden lisäksi kehitämme parhaillaan rypsipohjaista kasviproteiinivaihtoehtoa. Viime vuosina olemme myös ottaneet harppauksia kotimaisen luonnonkalan käytössä tuomalla kuluttajille lähestyttävät lähikalatuotteet markettien valikoimiin. 

 

Jätä avoin hakemus

Hae meille töihin tai jätä avoin hakemus alta. Käsittelemme avoimia hakemuksia jatkuvasti. Voit jättää avoimen hakemuksen alla olevilla linkeillä tuotantopaikkakuntakohtaisesti. Kaikki avoimet toimihenkilötehtävämme sekä traineetehtävät ilmoitetaan aina LinkedInissä ja Oikotiellä. Seuraathan meitä näissä kanavissa ja pysyt kartalla avoimista paikoistamme.

Avoin hakemus 
elintarviketyöntekijä Säkylä
Avoin hakemus
kasviöljynpuristamo Kantvik
 
Avoin hakemus 
elintarviketyöntekijä Pudasjärvi
 

 

Lue alta myös apetitlaisten uratarinoita.

Tutustu Apetitin Säkylän tehtaaseen alla näkyvältä videolta tai täältä. Video on osa Satakunta syytä rakastua ruokaan -dokumenttia, johon pääset tutustumaan kokonaisuudessaan täältä.

Etsimme

Lue lisää urasta Apetitilla

Gradututkimuksella analysoitiin nuorten aikuisten vihreää ...

Oulun yliopiston kauppatieteiden opiskelijan Matias Huhtalan pro gradu -työ hyväksyttiin toukokuus...

Tuotepäällikkö: ”Työskentely suomalaisessa kasvipohjai...

Liisi Nyman työskentelee Apetitilla tuotepäällikkönä. Hänen tuoteportfolioonsa kuuluu rypsi- ...

Oppipoikamallilla operaattoriksi - kasviöljypuristamon amma...

Operaattorit huolehtivat siitä, että Apetitin Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevassa kasviöljypur...

Investointi uuteen pizzalinjastoon muutti taikinantekijän t...

Tanja kehuu uusien pakastepizzojen pohjaa Tanja Poijula työskentelee Apetitin Pudasjärven pakaste...

Kannustuksella päästään isoihin työturvallisuustavoitte...

Kunnossapitomies Jari Pohjolainen on työskennellyt Apetitin Pudasjärven pizzatehtaalla vuodesta 19...

Työnjohtaja ohjaa Apetitin kestävien herkkujen valmistusta

Pekka Pesonen työskentelee Apetitin ruokapakastetehtaan päällystysosaston työnjohtajana. Pääll...

Kesätöissä Apetitilla

Apetit on aikaisempien vuosien tapaan mukana Oikotien luotsaamassa Vastuullinen kesäduuni –kamp...

Tutkimusagronomi upottaa kätensä sekä multaan että tutki...

Tuukka Huhdanmäki työskentelee tutkimusagronomina Apetitilla. Hänen työmaansa sijaitsee Köyliö...

Tällaista on työskennellä ruokapakastetehtaalla

Artikkeli on julkaistu alunperin Satakunta syytä rakastua ruokaan -sivustolla. *** Satakunta syyt...

Matti Raunio on pitänyt Säkylän tehdasta kunnossa 45 vuod...

Säkyläläinen Matti Raunio voi sanoa tuntevansa Apetitin vihannes- ja ruokapakastetehtaan. Raunion...

Kasvisruokamestari Teemu Hursti

Jos on lapsena käyttänyt viikkorahat karkin sijasta kurkkuun ja kukkakaaliin, on luonnollista löy...