Tuote
Pakkaus: 200 g
GTIN: 6430104966447
Ainekset
Pyydetty suomalainen SÄRKI (Rutilus rutilus) 55 %, pyydetty suomalainen AHVEN (Perca fluviatilis) 9 %, suomalainen peruna, suomalainen laktoositon kuohuKERMA, suomalainen laktoositon VOI, suomalainen perunahiutale, rypsiöljy, MUNANVALKUAISjauhe, sakeuttamisaineet (E461, E407a), jodioitu suola, valkopippuri. Kotimaisuusaste 95 %.
Käyttöohje
Kuumenna Kotimainen Järvikalapihvit jäisinä tai osittain sulaneina * paistinpannussa miedolla lämmöllä 5 min molemmin puolin * uunissa 225 °C 8-10 min * mikroaaltouunissa (800 W) 1,5 min/pihvi
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 800,00 kJ / 200,00 kcal | |
Rasva | 12,00 g | |
- josta tyydyttyneitä | 5,10 g | |
Hiilihydraatit | 5,50 g | |
- josta sokereita | 0,30 g | |
Proteiini | 14,00 g | |
Suola | 0,90 g | |
Ravintokuitu | 1,10 g |

Reseptit tästä tuotteesta
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Kotimaista hoitokalastettua järvikalaa
Kotimaisesta särjestä ja pikkuahvenesta valmistettavat Apetit Järvikalapihvit ovat vastuullisen herkuttelijan valinta.
Kotimaisesta kalasta valmistettava Järvikalapihvi on vastuullinen, hyvät ravitsemusarvot sekä herkullisen maun omaava tuote. Tuotekehityksessä lähdettiin liikkeelle särjen ja pikkuahvenen omasta hyvästä mausta. Järvikalapihvi on laktoositon, gluteiiniton, soijaton ja sisältää runsaasti omega 3 -rasvahappoja ja d-vitamiinia. Särki on vähärasvainen, mutta proteiinirikas kala.
Vastuullinen valinta ruokapöytään
Apetit Järvikalapihvit valmistetaan kotimaisista järvistä hoitokalastettavasta särjestä ja pikkuahvenesta. Kumpikin kalalaji käyttää ravintonaan järven ravinnekuormaa kurissa pitävää eläinplanktonia. Särkien ja pikkuahventen määrän kasvaessa kasviplanktonia ravintonaan käyttävän eläinplanktonin määrä vähenee. Tällöin kasviplanktonin määrä kasvaa, jolloin järvi alkaa rehevöityä. Hoitokalastuksella myös ylläpidetään järvien tervettä kalakantaa.
Lue lisää Apetit Järvikalapihveistä