Tuote

Apetit Kotimainen pinaattikeitto 400 g

Pakkaus: 400 g
GTIN: 6430104960780

Ainekset

Vesi, suomalainen pinaatti 11 %, suomalainen MAITOjauhe, suomalainen VEHNÄjauho, suomalainen VOI, sokeri, suola. Kotimaisuusaste 99 %. LISÄAINEETON. PROTEIINIPITOINEN

Käyttöohje

Mikroaaltouunissa: Laita jäinen keitto kulhoon ja kuumenna se kiehuvan kuumaksi mikroaaltouunissa 8-10 minuuttia täydellä teholla (750 W). Sekoita kerran kuumennuksen aikana ja kuumennuksen loputtua. Liedellä: Kuumenna osittain sulanut tai jäinen keitto kiehuvan kuumaksi kattilassa miedolla lämmöllä. Sekoita välillä. Lämmin keitto on valmista nautittavaksi sellaisenaan.

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100g
Energia 280,00 kJ / 70,00 kcal
Rasva 3,20 g
- josta tyydyttyneitä 2,10 g
Hiilihydraatit 6,80 g
- josta sokereita 3,50 g
Proteiini 2,60 g
Suola 0,60 g
Ravintokuitu 0,30 g
kananmunaton lisäaineeton Kotimainen proteiinipitoinen
Päivitetty viimeksi: 05.09.2019
Apetit Kotimainen pinaattikeitto 400 g
kananmunaton lisäaineeton Kotimainen proteiinipitoinen

Pinaatti

Pinaatti on tummanvihreä ja pehmeälehtinen vihannes. Pinaatti sisältää paljon kalsiumia, rautaa, magnesiumia, fosforia, kaliumia, natriumia, sinkkiä, kuparia, mangaania, C-, B-, E- ja K-vitamiineja. Pinaattia on nimitetty vihannesten prinssiksi.

Pinaatti sopii monipuolisesti erilaisiin ruokiin. Pinaattia voi käyttää esimerkiksi keitoissa, salaateissa, muhennoksissa ja laatikoissa. Pinaatti tuo lisämakua myös ohukaisiin ja sämpylöihin. Pinaatti sopii mainiosti myös pastan kanssa.

Apetitin tuotevalikoimasta pinaatti löytyy hienonnettuna pakastettuna sekä valmiina pinaattikeittona. Apetit pinaattikeittoa on saatavilla kolmena erilaisena versiona - perinteisen pinaattikeiton lisäksi Apetit valmistaa laktoositonta pinaattikeittoa ja vegaanista pinaattikeittoa. Pinaattia löytyy myös Apetit Pinaatti-raejuustonapeista.

Pinaatti on ainoa Apetitin viljelyttämistä kasveista, jolla on kaksi satoa vuoden aikana. Pinaatti myös avaa Apetitin satokauden, kun ensimmäinen pinaattisato on valmista sadonkorjuuta varten jo kesän alussa. Toinen pinaattisato saadaan loppukesästä. Apetit viljelyttää pinaattia myös luomuna.

Myös Apetitin pinaatti on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla. Apetitin kotimaisten kasvisten viljelyssä käytettävä Vastuuviljely-menetelmä kattaa yleiset viljelyn periaatteet, kasvikohtaiset viljelyohjeet sekä laadun, tuoteturvallisuuden ja ympäristöasioiden hallinnan.