Tuote
Pakkaus: 200 g
GTIN: 6430104921200
Ainekset
Parsakaalia
Käyttöohje
Lisää jäiset parsakaalit kiehuvaan, vähään (n. 1 dl) veteen. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 4 minuuttia. Mausta ja tarjoile. Parsakaali sopii hyvin sellaisenaan lisäkkeeksi sekä gratiinien, pataruokien ja keittojen valmistukseen. MIKROAALTOUUNISSA (800 W): Kuumenna astiassa täydellä teholla 5 minuuttia. Mausta ja tarjoile.
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 150,00 kJ / 35,00 kcal | |
Rasva | 0,00 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,00 g | |
Hiilihydraatit | 2,00 g | |
- josta sokereita | 2,00 g | |
Proteiini | 4,60 g | |
Suola | 0,02 g | |
Ravintokuitu | 2,50 g |
.jpg)
Reseptit tästä tuotteesta

Nopea wok

Parsakaali-fetanuudelit

Parsakaali-kananuudelit

Parsakaali-papusoppa

Hunajainen kanasalaatti

Lohta appelsiinikastikkeessa

Chilisilakat kasvispedillä

Kasviswokki

Parsakaali-fetapiirakka

Parsakaali-paprikalisuke

Parsakaali-pinaattismoothie

Parsakaali-juustoleivät

Parsakaali-omenasmoothie

Parsakaalipesto-savulohipizza

Vihreä kesäkeitto

Kanawokki one top noodle

Parsakaali-uuniperunat

Broccomole

Pasta broccomole

Parsakaali-parmesaani pasta

Pastavuoka

Viiden minuutin parsakaaliwok

Parsakaali-pinaatti-pastavuoka

Kanawokki

Paahdettu parsakaali

Parsakaalipestopasta & Kasvisjauhispyörykät

Parsakaali-omenasmoothie

Uuniperunat parsakaalilla ja juustokastikkeella

Sitruuna-parsakaalipasta