Tuote
Pakkaus: 350,0 g
GTIN: 6430104926502
Ainekset
Peruna 94 %, kasviöljy (SG-palmu**, rapsi), vesi, suola, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), valkopippuri, aromi. **Kestävän kehityksen mukaisesti tuotettua ja sertifioitua palmuöljyä.
Käyttöohje
Repäise kansi pois ja lisää 1,5 dl vettä. Kuumenna mikroaaltouunissa täydellä teholla (800 W) 7 minuuttia. Sekoita ja anna lämmön tasaantua hetki ennen tarjoilua. MAUKKAAMMAN MUUSIN SAAT KORVAAMALLA VEDEN MAIDOLLA. 350 g / valmista muusia n. 500 g
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 310,00 kJ / 70,00 kcal | |
Rasva | 2,70 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,20 g | |
Hiilihydraatit | 11,00 g | |
- josta sokereita | 0,60 g | |
Proteiini | 1,20 g | |
Suola | 0,50 g | |
Ravintokuitu | 1,90 g |

Reseptit tästä tuotteesta

Aurinkoiset kirjolohinyytit

Kana-juurespata ja perunamuusia

Lihapullat

Silakkapihvit

Liha-perunasoselaatikko

Nakkikastike

Perunarieskat

Sadonkorjaajan pata ja muusi

Yrtti-sipulileipäset muurikalla/grillissä

Lindströmin pihvit

Makkarabaarin pytty

Tomaatti-parmesaani-perunamuusi

Mehevä uunikala

Uunilohi ja tillimajoneesi

Portobellopihvit

Kasvisjauhispihvit Crispy Chick ja ruskea kastike

Kasvisjauhispihvit muusilla ja kastikkeella

Kasvisjauhis Crispy Chick ja perunamuusi

Kasvisjauhisnuggetit ja salaatti

Helppo paimenenpiiras

Kruunusekoitus-perunasoselaatikko

Paistettua kirjolohta, perunamuusia ja kruunukasviksia

Punajuuripyörykät ja sienikastike

Itämeren kalapuikot, perunamuusi, pinaattikastike

Rapeat kalafileet, tartarkastike, perunasose

Äyriäispiiras

Itämeren kalapihvejä, perunamuusi, hernekastike
Tutustu myös näihin tuotteisiin
Peruna
Peruna on tuttu kasvis jokaisessa suomalaiskeittiössä. Perunan eri lajikkeita käytetään Suomessa monipuolisesti, sillä niiden maku ja koostumus vaihtelevat paljonkin toisistaan. Pohjoismaissa perunan käyttö yleistyi 1700-luvulla. Suomessa perunaa kutsuttiin aikanaan myös maapäärynäksi. Lopullisesti peruna vakiintui ruokavalioon katovuosien aikana.
Peruna on mainio raaka-aine moniin erilaisiin ruokiin. Perunaa käytetään paljon keitoissa, vuokaruoissa ja erilaisissa laatikoissa. Peruna on klassikko mm. uuniperunoissa ja muusissa. Apetitin tuotteissa peruna on tuttu raaka-aine. Perunapakasteiden ryhmästä löytyvät pakastetut perunamuusit, uunivalmiit kermaperunat ja erilaiset suikaleperunasekoitukset. Peruna on myös tärkeä raaka-aine erilaisissa vihannespakastesekoituksissa, kuten peruna & keittokasvis -sekoituksessa ja uunijuures-sekoituksessa.
Suomessa viljeltävä peruna korjataan yleisesti syksyllä, poikkeuksena on esimerkiksi varhaisperuna, joka nostetaan jo alkukesästä. Apetitille viljeltävät perunat voivat olla sadonkorjuujärjestyksessä viimeisten joukossa. Perunasta hyödynnetään ravintona maan alla kasvava mukula.
Myös Apetitin peruna on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla. Apetitin kotimaisten kasvisten viljelyssä käytettävä Vastuuviljely-menetelmä kattaa yleiset viljelyn periaatteet, kasvikohtaiset viljelyohjeet sekä laadun, tuoteturvallisuuden ja ympäristöasioiden hallinnan.