Tuote
Pakkaus: 510 g
GTIN: 6430104957117
Ainekset
Suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola. Kotimaisuusaste 98 %. MAIDOTON, LAKTOOSITON
Käyttöohje
UUNISSA: 1. Lämmitä uuni 250 °C:een. 2. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä haluamillasi täytteillä. 3. Paista pizzat uunipellillä leivinpaperin päällä n. 6-8 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa. MIKROSSA: 1. Täytä pizzapohja haluamillasi täytteillä. 2. Aseta pizza lautaselle ja lämmitä täysteholla (750 W) kunnes juusto on sulanut. Mikroaaltouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä.
Ravintosisältö
Ravintosisältö / 100g | ||
---|---|---|
Energia | 1090,00 kJ / 260,00 kcal | |
Rasva | 5,20 g | |
- josta tyydyttyneitä | 0,40 g | |
Hiilihydraatit | 44,00 g | |
- josta sokereita | 0,70 g | |
Proteiini | 7,20 g | |
Suola | 1,10 g | |
Ravintokuitu | 2,20 g |

Reseptit tästä tuotteesta
Tutustu myös näihin tuotteisiin
VINKKI: Oma pizzakastike
Herkullisen oman pizzakastikkeen teet sekoittamalla ¾ dl juuresketsuppia, ¼ dl tomaattipyreetä ja 1 tl kuivattua oreganoa.
VINKKI: Hävikkipizza
Kun jääkapissasi nököttää esim. edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat ja muutama eri pieni juuston palanen niin saat nopeasti aikaan hävikkipizzan. Ota esille Apetit pakaste pizzapohja, levitä pohjan päälle esim. ranskankermaa ja siivutetut keitetyt perunat. Raasta juustonpalaset pizzan päälle ja mausta esim. mustapippurilla ja paista uunissa. Kun pizza tulee uunista ulos valutat vielä maustettua öljyä tai esim. pestoa pizzan päälle. Valmis!