Tuote

Apetit Kotimainen pizzapohja 510 g

Pakkaus: 510 g
GTIN: 6430104957117

Ainekset

Suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola. Kotimaisuusaste 98 %. MAIDOTON, LAKTOOSITON

Käyttöohje

UUNISSA: 1. Lämmitä uuni 250 °C:een. 2. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä haluamillasi täytteillä. 3. Paista pizzat uunipellillä leivinpaperin päällä n. 6-8 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa. MIKROSSA: 1. Täytä pizzapohja haluamillasi täytteillä. 2. Aseta pizza lautaselle ja lämmitä täysteholla (750 W) kunnes juusto on sulanut. Mikroaaltouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä.

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100g
Energia 1090,00 kJ / 260,00 kcal
Rasva 5,20 g
- josta tyydyttyneitä 0,40 g
Hiilihydraatit 44,00 g
- josta sokereita 0,70 g
Proteiini 7,20 g
Suola 1,10 g
Ravintokuitu 2,20 g
laktoositon maidoton Kotimainen
Päivitetty viimeksi: 18.02.2020
Apetit Kotimainen pizzapohja 510 g
laktoositon maidoton Kotimainen

Tutustu myös näihin tuotteisiin

VINKKI: Oma pizzakastike

Herkullisen oman pizzakastikkeen teet sekoittamalla ¾ dl juuresketsuppia, ¼ dl tomaattipyreetä ja 1 tl kuivattua oreganoa.

VINKKI: Hävikkipizza         

Kun jääkapissasi nököttää esim. edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat ja muutama eri pieni juuston palanen niin saat nopeasti aikaan hävikkipizzan. Ota esille Apetit pakaste pizzapohja, levitä pohjan päälle esim. ranskankermaa ja siivutetut keitetyt perunat. Raasta juustonpalaset pizzan päälle ja mausta esim. mustapippurilla ja paista uunissa. Kun pizza tulee uunista ulos valutat vielä maustettua öljyä tai esim. pestoa pizzan päälle. Valmis!