
Osa-aikainen taloushallinnon assistentti Säkylään tai Helsinkiin
Haemme nyt Säkylään tai Helsingin Kalasatamaan määräaikaiseen työsuhteeseen Osa-aikaista taloushallinnon assistenttia Tehtävänäsi on hoitaa konserniyhtiöiden ostolaskujen käsittelyä. Pääset osallistumaan myös ostolaskujärjestelmän kehitystehtäviin. Lisäksi tehtävään kuuluu monipuolisesti muita taloushallinnon avustavia tehtäviä. Edellytämme sinulta joustavaa ja ratkaisukeskeistä työotetta. Sinulla on kokemusta ostoreskontran hoitamisesta tai opintoja vähintään 2 vuotta /yli 90 op. Tehtävä edellyttää sähköisten taloushallinnon prosessien ja järjestelmien tuntemuksen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Työotteesi on tarkka, huolellinenja vastuuntuntoinen. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän tutun kotimaisen Apetit-brändin parissa. Pääset mukaan innostuneeseen ja asiantuntevaan tiimiin. Kiinnostavan työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut sekä joustavat etätyökäytännöt. Työn kesto ja tuntimäärät Työ on määräaikainen ja osa-aikainen. Työ jatkuu 31.3.2026 asti ja työaika voi olla viikoittain joustavasti 0-37,5 tuntia, mistä voidaan tarpeen mukaan sopia. Kesä-lokakuussa työaika on noin 30 tuntia viikossa. Työ sopii esimerkiksi opiskelujen ohessa tehtäväksi. Lisätietoa tehtävästä puhelimitse antaa Anna-Kaisa Tirranen 010 402 4913 perjantaina 11.4. klo 15.30-16.00 tai keskiviikkona 16.4. klo 8.30-9.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pian, kuitenkin viimeistään 27.4. 2025 täyttämällä sähköinen hakulomake. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin aikana.

Operaattori Kantvikiiin, Kirkkonummelle
Haemme Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevaan kasviöljynpuristamoomme OPERAATTORIA Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsi- ja rapsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Rypsi- ja rapsiöljy puhdistetaan elintarvikekelpoiseksi fysikaalisesti raffinoimalla. Vuosittain jatkuvatoimisen tuotantoprosessimme läpi kulkee n. 130 000 tonnia siementä. Nykyaikainen valmistusmenetelmämme on suunniteltu kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Kasviöljynpuristamo saa energiansa omasta bioenergialaitoksesta, jossa voidaan käyttää myös tuotannon sivuvirtoja tehokkaasti. Haemme nyt operaattoria kasviöljynpuristamoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Vastaanotossa ja kuivaamossa operaattori vastaa siemenen kuivauksen ja siilostoprosessin ohjauksesta sekä siemenen vastaanoton ja valkuaisrehupuristeen lastauksien valvonnasta. Työtehtäviin kuuluu mm. automatisoidun jatkuvatoimisen prosessin valvonta ja kenttätyöskentely operointi- ja kunnonvalvontatehtävineen sekä puhdistustyötä. Kenttätyöhön kuuluu pienimuotoisia kunnossapitotehtäviä. Työtä tehdään vuorossa yksin, mutta yhteistyötä tehdään kunnossapitomme, laboratoriomme sekä kuljettajien kanssa. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä ammattikoulutusta, esimerkiksi prosessihoitajan tutkintoa. Voit olla konkari, jolla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä teollisuudesta tai vastavalmistunut innokas oppija. Olet työssäsi tarkka, pitkäjänteinen ja pidät työskentelystä koneiden- ja laitteiden parissa. Katsomme hyödyksi aikaisemman kokemuksen tuotannon automaatiojärjestelmistä, sekä kokemuksesta tekniikan alalta. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää peruskuntoa. Edellytämme 18 vuoden ikää sekä valmiutta vuorotyöhön. Työtä tehdään jatkuvana kaksivuorotyönä kahdeksan tunnin vuoroissa aamu- ja iltavuorossa viikonloput mukaan lukien. Perehdytämme sinut huolella, joten meille tärkeintä on aito kiinnostus tehtävää kohtaan, halu oppia uutta, vastuuntuntoisuus sekä halu sitoutua työhön. Tuotantolaitoksillamme työturvallisuus ja elintarvikehygienia ovat tärkeässä roolissa jokapäiväisessä tekemisessä. Kasviöljynpuristamomme sijaitsee Kirkkonummella Kantvikissa n. 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa tärkeänä osana öljykasviliiketoimintaamme. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa viihdytään hyvin. Osoituksena tästä ovat pitkät työurat. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Tarjoamme kattavat henkilöstöedut mm. lounasedun, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, polkupyöräedun ja laajat työterveyspalvelut. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantoinsinööri Vesa Tertsunen (010 402 2337) tiistaina 8.4. klo 13–14, torstaina 10.4. klo 13–14 ja tiistaina 15.4 klo 12–13. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae paikkaa 30.4.2025 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin aikana.

Varastotyöntekijä /operaattori elintarvikeöljyjen pakkaamoon
Haemme Kirkkonummen Kantvikissa sijaitsevaan kasviöljynpuristamoomme Varastotyöntekijää /operaattoria elintarvikeöljyjen pakkaamoon Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsipuristeiden tuottaja. Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Rypsiöljy puhdistetaan elintarvikekelpoiseksi fysikaalisesti raffinoimalla. Vuosittain prosessimme läpi kulkee n. 130 000 tonnia siementä. Nykyaikainen valmistusmenetelmämme on suunniteltu kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Kasviöljynpuristamo saa energiansa omasta bioenergialaitoksesta, jossa voidaan käyttää myös tuotannon sivuvirtoja tehokkaasti. Apetit rakensi Kantvikin kasviöljypuristamon pakkaamon tiloihin uuden pullotuslinjan kasviöljytuotteille vuonna 2024. Haemme varastotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.10.2025 asti elintarvikeöljyjen pakkaamon varastoon. Työtehtäviin kuuluvat tavaran vastaanotto ja kirjaukset järjestelmään, hyllyttäminen, tilauskeräily sekä varaston ylläpito ja siistiminen. Kokemus trukin käytöstä on oleellista, sillä tehtävä edellyttää trukin käsittelyä varasto-olosuhteissa nopeassakin tempossa. Tehtävään valikoitunut henkilö tullaan kouluttamaan myös pakkaus- ja pullotuslinjojen sekä pakkausrobotin käyttöön sekä muihin pakkaamon työtehtäviin. Työtä tehdään pääasiallisesti päiväsaikaan 8 tunnin vuorossa klo 5–17 välisenä aikana. Tarpeen vaatiessa ja henkilön mahdollisuuksien mukaan tehtävässä voi olla myös yö- tai iltavuoroja. Odotamme sinulta tarkkuutta sekä huolellista ja omatoimista työotetta. Toivomme sinulta myös kokemusta trukin käytöstä, sillä tehtävässä on välttämätöntä oppia käyttämään trukkia varasto-olosuhteissa. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen nestemäisen tuotteen pakkaamisesta. Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja itsenäisen työn kestävien kasvipohjaisten elintarvikkeiden parissa mainiossa työporukassa. Kiinnostavan työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Meillä työturvallisuus ja elintarvikehygienia ovat tärkeässä roolissa jokapäiväistä tekemistä. Kasviöljynpuristamomme sijaitsee Kantvikissa n. 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa varastopäällikkö Raimo Niemelä (010 402 2322) ma-pe klo 12-14. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake pian, viimeistään kuitenkin 9.3.2025 mennessä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Työnjohtaja Säkylän satokausituotantoon
Haemme Säkylän pakastetehtaallemme TYÖNJOHTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen satokausikasvisten tuotantoon. Apetitin kasvis- ja ruokapakasteet valmistetaan Säkylässä. Satokausituotannossamme käsitellään sopimusviljelijöidemme viljelemiä kotimaisia kasviksia. Työnjohtajana pääset johtamaan herkullisten tuotteidemme valmistusta pellolta pakkaseen. Toimit tuotannossa työnjohtajana vuorotyössä. Työtä on myös viikonloppuisin. Toimit työssäsi esihenkilöasemassa ja vastaat tuotantosuunnitelman tehokkaasta läpiviennistä. Vastaat osaltasi tuote- ja työturvallisuudesta ja opastat tekijöitämme toimimaan oikein eri osa-alueilla. Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja/tai vastaavia taitoja työkokemukseen perustuen. Sinulla tulee olla teknistä ymmärrystä laitteista ja kokemusta tuotantotoiminnasta sekä ihmisten johtamisesta. Työotteesi on joustava ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on intoa ja motivaatiota tarttua asioihin oma-aloitteisesti. Olet huolellinen ja vastuuntuntoinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tarjoamme sinulle monipuolisen, vastuullisen ja itsenäisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Kiinnostavan työympäristön lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kattavat työterveyspalvelut sekä liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa valmistuspäällikkö Laura Lamminsivu, puh. 041 503 5758. Soittoaika arkisin klo 08.00–16.00. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakulomake pian, viimeistään kuitenkin 28.2.2025 mennessä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Elintarviketyöntekijöitä satokauteen 2025
Etsimme elintarviketyöntekijöitä satokauteen 2025 Apetitin pakastetehtaalle Säkylään Apetitin ammattilaiset valmistavat Säkylässä kasvis- ja ruokapakasteita kuluttajille ja ammattikeittiöille. Monet tuotteistamme ovat tunnettuja perinteisiä klassikoita, toiset kehittämiämme tulevaisuuden klassikoita: kasvipohjaisia ruokaratkaisuja sekä lähikalatuotteita. Toimintamme perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Sopimusviljelijämme viljelevät meille vuosittain miljoonia kiloja kotimaisia kasviksia. Ne pakastetaan Säkylän pakastetehtaamme satokausituotannossa kesä-heinäkuusta alkaen. Satokausityöntekijänä pääset työskentelemään joko satokausityöntekijän tehtäviin tai pakkaamon työtehtäviin ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaalla satokauden ajaksi. Työtehtävät ja työaika vaihtelevat tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja tehtävän mukaan. Työ edellyttää valmiutta 3-vuoro- ja viikonlopputyöhön. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työtehtäviin, hyviä tiimityötaitoja, sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Katsomme myös eduksi voimassa olevan hygieniapassin. Tehtävään työllistyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen perustaitoja. Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen noin 6–8 kuukauden ajalle kesä-heinäkuusta 2025 alkaen. Tehtävässä pääset merkityksellisen työn pariin osaksi kotimaista ruokaketjua sekä innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Perehdytämme sinut työhön, joten et tarvitse aiempaa kokemusta elintarviketuotannosta. Rekrytointiprosessia hoitaa Eezy Huittinen. Työsuhde solmitaan suoraan Apetitin kanssa.

Avoin hakemus, elintarviketyöntekijä Pudasjärvi
Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmassa pakastepizzatehtaassa del Lago di Pudaksella – tai Pudasjärvellä, kuten suomalaiseen suuhun paremmin sopii. Vuonna 1974 aloittanut, aluksi rieskaan ja leipäjuustoon keskittynyt kotileipomo valmisti ensimmäiset pakastepizzansa jo reilu 30 vuotta sitten. Osa Apetitia pizzatehdas on ollut vuodesta 1998 asti. Pudasjärven pakastepizzatehdas koki täyden uudistuksen kesällä 2022. Merkittävän investoinnin myötä tehtaalle tuli muun muassa uusi pizzanpaistolinjasto ja italialaiset pizzakivet. Apetitin Pudasjärven tehtaalla käytetään vain uusiutuvaa energiaa, sillä pizzoja valmistetaan tuulisähköä käyttäen. Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia ihmisiä rakentamaan Apetitista kasvipohjaisen ruokaratkaisujen edelläkävijää.

Avoin hakemus, kasviöljynpuristamo Kantvik
Apetit on Suomen merkittävin kasviöljyjen jalostaja ja rypsi- ja rapsipuristeiden tuottaja. Valmistamme kasviöljypuristamossamme Kirkkonummella rypsi- ja rapsiöljyä mekaanisesti puristamalla. Rypsi- & rapsiöljy puhdistetaan elintarvikekelpoiseksi fysikaalisesti raffinoimalla. Vuosittain jatkuvatoimisen tuotantoprosessimme läpi kulkee n. 130 000 tonnia siementä. Nykyaikainen valmistusmenetelmämme on suunniteltu kuormittamaan ympäristöä mahdollisimman vähän. Kasviöljynpuristamo saa energiansa omasta bioenergialaitoksesta, jossa voidaan käyttää myös tuotannon sivuvirtoja tehokkaasti. Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia ihmisiä rakentamaan Apetitista kasvipohjaisen ruokaratkaisujen edelläkävijää. Tehtaallamme työturvallisuus ja elintarvikehygienia ovat tärkeässä roolissa jokapäiväisessä tekemisessä. Kasviöljynpuristamomme sijaitsee Kirkkonummella Kantvikissa n. 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä.

Avoin hakemus, elintarviketyöntekijä, Säkylä
Apetitin ammattilaiset valmistavat Säkylän tehtaalla kasvis- ja ruokapakasteita kuluttajille ja ammattikeittiöille. Monet tuotteistamme ovat tunnettuja perinteisiä klassikoita, toiset kehittämiämme tulevaisuuden klassikoita: kasvipohjaisia ruokaratkaisuja sekä lähikalatuotteita. Toimintamme perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Meillä on pitkä historia, mutta katseemme suuntautuu vahvasti ruoan tulevaisuuteen: olemme kasvipohjaisten ja kestävien ruokaratkaisujen edelläkävijä. Etsimme jatkuvasti joukkoihimme uusia, tuoretta ajattelua omaavia ihmisiä rakentamaan Apetitista kasvipohjaisen ruokaratkaisujen edelläkävijää.

Tuotannon työnjohtaja Pudasjärvelle
Haemme Pudasjärvelle Tuotannon työnjohtajaa vastaamaan Apetitin Pudasjärven pizzatehtaan päivittäisestä tuotannosta. Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmalla pizzatehtaalla Pudasjärvellä. Pizzatehtaamme on kokenut viime vuosina täyden uudistuksen. Merkittävän investoinnin myötä tehtaalle valmistui muun muassa uuden tekniikan ja valmistustavan taikinaosasto sekä pizzanpaistouuni, jossa italialaiset pizzakivet viimeistelevät aivan erinomaisen, juureen leivotun pizzapohjan. Investointi oli merkittävä, sillä uskomme vankasti herkullisiin tuotteisiimme kasvavassa pakastepizzamarkkinassa. Tuotanto-ohjelman laatimisen ja vuorojärjestelmän hoitamisen lisäksi tuotannon työnjohtajan tehtävään sisältyy muun muassa paikallisten työsuhdeasioiden hoitaminen sekä henkilöstön rekrytointiin osallistuminen ja koulutus. Tehtävässä vastaat myös omalta osaltasi turvallisuus-, määrä-, laatu-, ympäristö- ja kustannustavoitteista. Tulet myös opettelemaan valmistuspäällikön sekä laadunvarmistajan tehtävät, jotta pystyt sijaistamaan heitä tarvittaessa. Et myöskään vierasta työskentelyä valmistuslinjalla toisinaan. Edellytämme sinulta alan teknistä koulutusta sekä kokemusta tuotantoprosesseista ja esihenkilötyöstä. Elintarvikealan tuntemus on sinulle eduksi. Omaat aikaansaavan ja järjestelmällisen työotteen ja haluat ratkaisukeskeisen ja valmentavan työotteesi avulla kehittää tuotantoprosesseja ja rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä. Työntekijältä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn Apetitilla. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö Pudasjärvellä sekä eri puolilla Suomea kehittämässä kasvavaa liiketoimintaamme. Mikäli jaat kanssamme rakkauden ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Raportoit tehtävässä valmistuspäällikölle, jolta saat myös lisätietoja tehtävästä, Tomi Tanayama p. 010 4022779. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.1.2025 mennessä täyttämällä sähköinen hakulomake.