Apetit Oyj:n markkinatakaajasopimus siirtyy FIM:stä S-Pankkiin

Apetit Oyj:n markkinatakaajasopimus siirtyy FIM:stä S-Pankkiin

Apetit Oyj, pörssitiedote, 29.2.2016 klo 17.00

Apetit Oyj:n markkinatakaajasopimus siirtyy FIM:stä S-Pankkiin. FIM Sijoituspalvelut Oy on toiminut Apetitin osakkeen markkinatakaajana. FIM siirtää toiminnan konsernin sisäisellä liiketoimintasiirrolla S-Pankkiin 1.3.2016.

Apetit Oyj on solminut 1.3.2016 alkaen ehdoiltaan samansisältöisen markkinatakaussopimuksen S-Pankin kanssa kuin sen 29.2.2016 päättyvä sopimus on FIM:n kanssa. Sopimuksen tarkoituksena on edistää Apetitin osakkeen likviditeettiä ja pienentää Nasdaq Helsinki Oy:ssa listatun osakkeen osto- ja myyntitarjousten eroa. Sopimuksen mukaan S-Pankki sitoutuu antamaan jatkuvasti Apetitin osakkeita koskevia osto- ja myyntitarjouksia omaan lukuunsa Nasdaq Helsingin tavanomaisina kaupankäyntiaikoina.

S-Pankin tarjousten antamiselle annetut vähimmäisvelvoitteet on määritelty Nasdaq Helsingin markkinatakauksesta antamassa ohjeessa. Nykyohjeistuksen mukaan S-Pankki sitoutuu antamaan tarjouksia ainakin 85 % jatkuvan kaupankäynnin ajasta, ja arvoperiin kaupankäyntipäivän aikana sovellettavassa huutokauppamenettelyssä. Tarjottava osakemäärä sitovissa osto- ja myyntinoteerauksissa on vähintään 500 osaketta tai määrä, jossa kaupan arvo on vähintään 4 000 euroa. Osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus saa olla enintään 3 % laskettuna ostotarjouksesta.


Eero Kinnunen
talousjohtaja


Lisätietoja:
Rahoitus- ja riskienhallintapäällikkö Jaakko Happo, p. 010 4022 444

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.apetitgroup.fi