Apetit Kala Oy myy osuutensa Taimen Oy:ssä

Apetit Kala Oy myy osuutensa Taimen Oy:ssä

Apetit Oyj, pörssitiedote 30.9.2015 klo 18.30

Taimen Oy:n henkilöomistajat, joiden yhteenlaskettu omistusosuus yhtiöstä on 66,8 prosenttia, ovat sopineet omistusosuutensa myymisestä yhtiön ulkopuoliselle uudelle omistajalle. Tämän seurauksena Apetit on päättänyt olla käyttämättä lunastusoikeutta ja myy osakassopimuksen myötämyyntiehtojen mukaisesti oman 23,7 prosentin omistusosuutensa samalle ostajalle vastaavin ehdoin. Kaupan arvioidaan toteutuvan lokakuun aikana.

Apetit kirjaa myynnistä 3,9 miljoonan euron kertaluonteisen tappion kuluvan vuoden kolmannelle neljännekselle Ruokaliiketoiminta-segmentissä. Taimen Oy:n osakkuusyhtiötuloksen vaikutus Apetit Oyj:n liiketulokseen ilman kertaeriä tammi-kesäkuussa 2015 oli 0,0 miljoonaa euroa ja koko vuonna 2014 vastaavasti 0,3 miljoonaa euroa.

Apetit Oyj

Juha Vanhainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:

Juha Vanhainen, toimitusjohtaja, Apetit Oyj, puh. 010 402 00

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.apetitgroup.fi

Apetit - Herkullista hyvinvointia. Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jonka tehtävänä on tarjota ilahduttavia maku- ja palveluelämyksiä. Tuoteryhmämme kattavat vihannes- ja ruokapakasteet, tuoreen kalan ja kalajalosteet, hedelmä- ja vihannestuoretuotteet sekä viljakaupan ja kasviöljyt. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 385 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme keskimäärin 723. www.apetitgroup.fi