Anu Ora nimitetty Apetit-konsernin Ruokaliiketoiminnan johtajaksi

Anu Ora nimitetty Apetit-konsernin Ruokaliiketoiminnan johtajaksi

Apetit Oyj, muutokset hallitus/johto/tilintarkastus 7.8.2015 klo 09.00 Apetit-konsernin Ruokaliiketoiminnan johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 17.8.2015 alkaen on nimitetty kauppatieteiden maisteri Anu Ora (s. 1973). Hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Juha Vanhaiselle. Apetit Oyj, muutokset hallitus/johto/tilintarkastus 7.8.2015 klo 09.00

Apetit-konsernin Ruokaliiketoiminnan johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi 17.8.2015 alkaen on nimitetty kauppatieteiden maisteri Anu Ora (s. 1973). Hän raportoi konsernin toimitusjohtaja Juha Vanhaiselle.

Anu Ora siirtyy Apetitille Suomen Lähikauppa Oy:n kaupallisen johtajan tehtävästä. Ennen tätä hän toimi vuosina 2010–2012 samassa yrityksessä päivittäistavarakaupan valikoimahallinnan, markkinoinnin ja ostojen johtotehtävissä sekä vuosina 1997–2010 useissa eri johto- ja konsultointitehtävissä Boston Consulting Groupissa, viimeisimpänä Principalina Helsingin toimistolla.

Konsernin toimitusjohtaja Juha Vanhainen kommentoi nimitystä: ”Tavoitteemme on entisestään vahvistaa Ruokaliiketoimintamme kilpailukykyä sekä asiakas- ja kuluttajasuuntautuneisuutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme siksi iloisia saadessamme Apetitiin Anu Oran kaltaisen ammattilaisen, jolla on vahvat näytöt kotimaisen päivittäistavarakaupan alalta, erityisesti tilaus-toimitusketjun johtamisesta sekä laaja-alaista kokemusta liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä kansainvälisessä toimintaympäristössä.”

Apetit-konsernin johtoryhmän muodostavat toimitusjohtaja Juha Vanhainen, henkilöstöjohtaja Johanna Heikkilä, talousjohtaja Eero Kinnunen, Ruokaliiketoiminnan johtaja Anu Ora, lakimies Asmo Ritala ja Vilja- ja öljykasviliiketoiminnan johtaja Kaija Viljanen.

Anu Ora on läsnä medialle ja analyytikoille suunnatussa Apetit Oyj:n osavuosikatsauksen tiedotustilaisuudessa 12.8.2015. Tilaisuuden kutsu on julkaistu pörssitiedotteena 5.8.2015 ja luettavissa osoitteessa www.apetitgroup.fi.

Apetit Oyj

Juha Vanhainen
toimitusjohtaja

Lisätietoja:
Juha Vanhainen, toimitusjohtaja, Apetit Oyj, puh. 010 402 00
Anu Ora, johtaja, Ruokaliiketoiminta (17.8.2015 alkaen), Apetit Oyj, puh. 040 164 6267

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.apetitgroup.fi

Apetit - Herkullista hyvinvointia. Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jonka tehtävänä on tarjota ilahduttavia maku- ja palveluelämyksiä. Tuoteryhmämme kattavat vihannes- ja ruokapakasteet, tuoreen kalan ja kalajalosteet, hedelmä- ja vihannestuoretuotteet sekä viljakaupan ja kasviöljyt. Yhtiön osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä. Liikevaihtomme vuonna 2014 oli 385 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme keskimäärin 723. www.apetitgroup.fi