Susanna Tevä nimitetty Apetit Oyj:n talous- ja hallintojohtajaksi

Susanna Tevä nimitetty Apetit Oyj:n talous- ja hallintojohtajaksi

Apetit Oyj, Pörssitiedote 28.1.2022 klo 9.00

Susanna Tevä nimitetty Apetit Oyj:n talous- ja hallintojohtajaksi

Susanna Tevä (KTM) on nimitetty Apetit Oyj:n talous- ja hallintojohtajaksi. Hänen vastuullaan ovat konsernin talous ja rahoitus, lakiasiat ja IT. Tevä aloittaa tehtävässään viimeistään 1.8.2022. Hän raportoi toimitusjohtaja Esa Mäelle ja on konsernin johtoryhmän jäsen.

Tevä on aikaisemmin työskennellyt muun muassa HKScan Oyj:n Group Financial Controllerina, Euroports Finland Oy:n talousjohtajana sekä Forchem Oy:n talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana.

”Toivotan Susannan lämpimästi tervetulleeksi Apetitille kehittämään yhtiötä edelleen”, sanoo toimitusjohtaja Esa Mäki.

Apetit-konsernin nykyinen talous- ja hallintojohtaja Teemu Luovila jättää tehtävänsä aiemmin ilmoitetun mukaisesti 31.3.2022. Konsernin vt. talousjohtajaksi on nimitetty Ruslan Paasonen 1.4.2022 alkaen. Paasonen toimii tällä hetkellä Apetitilla Group Controllerin tehtävässä.

Apetit Oyj

Lisätietoja:

Esa Mäki, toimitusjohtaja, puh. 010 402 2100

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 293 miljoonaa euroa.

Liitteet