Arkeen ja juhlaan - Apetitin kevään uutuudet ja päivitetyt klassikot tuovat aitoja makuja monenlaisiin ruokahetkiin

Arkeen ja juhlaan - Apetitin kevään uutuudet ja päivitetyt klassikot tuovat aitoja makuja monenlaisiin ruokahetkiin

Apetit Oyj, lehdistötiedote, 29.3.2022 klo 10.30 Apetitin kevään pakasteuutuudet ja päivitetyt klassikkotuotteet tuovat maistuvia hetkiä monenlaisiin ruokahetkiin.

Apetit Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri laajentaa kotimaisten pakastewokkien tuoteperhettä. Apetit Siemen-kasvispyörykkä puolestaan on maistuva lisäys kuitu- ja proteiinipitoisten kasviperäisten tuotteiden sarjaan. Kevään uutuustuotekirjoa täydentävät kokonaisvaltaisen uudistuksen läpikäyneet kermaperunoiden ja gratiinien tuoteperheet.  

Aitoja makuja tuoreena pakastettuna 

Apetit Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri tuo uuden makuvariantin Apetitin pakastewokkien tuoteperheeseen. Vuosi sitten lanseeratut, monipuoliseen ruoanlaittoon sopivat Apetit wokvihannekset otettiin innolla vastaan - tuotteet myivät ensimmäisen vuotensa aikana yli miljoona pussia. 

”Wokvihannesten menestys puhuu sen puolesta, että pakastealtaaseen on kaivattu kotimaisia vaihtoehtoja. Nyt lanseerattu Kotimainen Maustettu Wok Chili-inkivääri yhdistää kotimaiset kasvikset ja aasialaiset maut: se muodostuu täysin kotimaisista kasviksista sekä tuoreena pakastetuista mausteista. Chili, inkivääri ja valkosipuli tuovat pirteän maun porkkanasta, punakaalista ja purjosta koostuvaan sekoitukseen”, Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti sanoo. 

Tuotteen kotimaisuusaste on 95 %.  

Kuituja ja proteiinia herkullisessa Tex Mex -makumaailmassa 

Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on kuitu- ja proteiinipitoinen herkullinen uutuus. Rapeita siemeniä, kotimaista gluteenitonta kauraa ja herneproteiinia sisältävän tuotteen makumaailma on tuttu ja suosittu.  

”Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä sopii monenlaiseen ruokaan; arkiruoaksi muusin tai spagetin kanssa tai ihan vain sellaisenaan dipin kanssa. Kaura, auringonkukan- ja kurpitsansiemenet tuovat tuotteelle mehevyyttä ja mukavaa suutuntumaa”, Hursti kertoo.  

Tex Mex Siemen-kasvispyörykkä on gluteeniton, laktoositon, kuitu- ja proteiinipitoinen ja 100-prosenttisesti kasviperäinen. 

Klassikot uudistuivat - täyttä makua ja kotimaisia raaka-aineita 

Apetitin klassikkotuotteisiin kuuluville kermaperunoille ja gratiineille tehtiin kokonaisvaltainen ja maukas tuotepäivitys. Kaikki tuotteet muuttuivat laktoosittomaksi, saivat lisää makua aidoista raaka-aineista ja kokivat rakenneuudistuksen perunoiden muodon osalta.  

”Arkeen ja juhlaan sopivat kermaperunat ja gratiinit ovat suosittuja tuotteita, sillä ne ovat vaivattomia valmistaa ja sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon ja esimerkiksi erilaisiin juhlapyhiin useiden makuvarianttien myötä. Tuotteet sisältävät runsaasti kotimaisia raaka-aineita, kuten aitoa Aura® juustoa”, Hursti kertoo.  

Tuotelinkit: 

Gratiinit ja kermaperunat: 

Tuotekuvat: apetit.emmi.fi

Lisätietoja: Sanna Väisänen, viestintä- ja vastuullisuusjohtaja, puh. 010 402 4041 

Kuvaliitteet



Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 284 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi