Haku Apetit-kummijoukkueeksi on nyt käynnissä

Haku Apetit-kummijoukkueeksi on nyt käynnissä

Apetit-kummijoukkueet toimivat lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin puolesta. Haku vuosille 2024–2026 on käynnistynyt.

Apetit tukee lasten ja nuorten hyvinvointia ja liikuntaa kummijoukkuetoiminnan kautta. Kummijoukkueet saavat kauden ajaksi rahallista tukea, joka käytetään lasten ja nuorten liikunnan tukemiseen. Apetitin kummijoukkueet valitaan yhtiön tuotantopaikkakuntien, Säkylän, Kirkkonummen ja Pudasjärven läheisyydestä. Kummijoukkuetoiminta käynnistettiin vuonna 2020 ja nyt kummijoukkueita haetaan kolmatta kertaa kahden vuoden kaudelle.

Kummijoukkuevalinnoissa painotetaan seuran tai joukkueen paikallisesti merkittävää työtä, joka luo mahdollisuuksia yhdenvertaiselle lasten ja nuorten liikkumiselle.

”Urheiluseurat tekevät lasten ja nuorten liikunnan eteen tärkeää työtä, jota haluamme tukea. Myös kummijoukkueille myönnetyn tuen täytyy suoraan edesauttaa seuran toimintaa sekä lasten ja nuorten liikkumista”, Apetitin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Miika Kemilä kertoo.

Mitä Apetit-kummijoukkueelta vaaditaan?


Apetit-kummijoukkue on paikkakunnallaan ansiokasta juniorityötä tekevä seura tai joukkue. Kummijoukkueeksi hakevalla seuralla on selkeät periaatteet kiusaamisen ja syrjimisen estämiseksi: jokaisen tulee kokea olevansa tervetullut seuran toimintaan ja kaikki halukkaat saavat harrastaa ja liikkua omalla tavallaan.

Mahdollisia tuen käyttämiskohteita ovat esimerkiksi varustehankinnat ja turnausmatkat tai esimerkiksi vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksen tukeminen.

Kummijoukkueelle myönnetyn tuen kohdennus tulee todentaa Apetitille selkeästi. Kummijoukkueeksi hakeva seura tai joukkue sitoutuu viestinnälliseen yhteistyöhön Apetitin kanssa tuettavan kauden ajaksi.

Apetit-kummijoukkueet valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan.

Kummijoukkuehaku on nyt käynnissä vuosille 2024–2026


Hae kummijoukkueeksi täältä 14.1.2024 mennessä. Muista mainita lomakkeessa, että joukkueenne hakee kummijoukkueille suunnattua tukea.


Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi