Apetitin tulos parani vuoden 2023 CDP:n ilmastonmuutos-arvioinnissa

Apetitin tulos parani vuoden 2023 CDP:n ilmastonmuutos-arvioinnissa

Apetit-konserni saavutti CDP:n ilmastonmuutos-arvioinnissa Management-tason ja luokituksen B.

Tulos kertoo järjestelmällisestä työstä ilmastoon liittyvissä kysymyksissä ja liiketoiminnan ympäristövaikutuksien huomioimisesta sekä hyvän ympäristöhallinnon varmistamisesta. Vuonna 2022 Apetit sai arvioinnissa luokituksen C.

”Ilmastotyömme keskiössä ovat kestävät ruokavalinnat ja konkreettiset ilmastoteot. Nousu CDP:n Management-tasolle on hieno tunnustus Apetitilla tehtävästä ilmastotyöstä”, Apetitin viestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Miika Kemilä sanoo.

CDP on voittoa tavoittelematon järjestö, joka ylläpitää maailmanlaajuista tiedonantojärjestelmää mm. sijoittajille, yrityksille ja kaupungeille heidän ympäristövaikutuksiensa hallitsemiseksi.


Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi