Uusista lohipyöryköistä helppo ja terveellinen arjen kalaruoka sekä lisää kotimaisia pakastepizzamakuja - Apetitin kevään uutuuksissa helppoa kotiruokaa sekä maukasta napostelua

Uusista lohipyöryköistä helppo ja terveellinen arjen kalaruoka sekä lisää kotimaisia pakastepizzamakuja - Apetitin kevään uutuuksissa helppoa kotiruokaa sekä maukasta napostelua

Apetitin kevään uutuustuotteista löytyy kaksi monipuolista ja vaivatonta arjen todellista helpottajaa kala- ja vihannespakasteissa: Lohipyörykät ja Pomodoro Rosso -pakastevihannessekoitus sekä kotimaisten pakastepizzojen uutuusmakuja. Myös kukkakaaliwingsien tuoteperhe kasvoi kahdella uutuusmaulla.

Maukasta kalaa vaivattomasti arkiaterialle 
 

Apetitin kevään uutuustuotteen, lohipyöryköiden, avulla terveellistä kalaa on helppoa ja edullista ottaa myös arkiaterialle. Maukkaat kalapyörykät sisältävät lohta ja seitiä.  
 
”Pyörykät on maustettu ruohosipulilla, tillillä ja sitruunalla. Tuotteen makumaailma sopii koko perheelle. Tämän uutuuden avulla kalan tarjoilu arkena ei voisi helpompaa olla”, toteaa Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala.  
 
Lohipyöryköistä valmistuu hetkessä maukas ja ravitseva ateria esimerkiksi yhdistettynä niin ikään pakastealtaasta löytyvään Apetitin Porkkana-perunamuusiin. Pyörykkä on maidoton ja gluteeniton ja sopii tämän ansiosta monelle. 

null

Pomodoro Rosso - uusi tomaattinen vaihtoehto pakastevihannesvalikoimassa  


Toinen kevään uutuus Apetit Pomodoro Rosso loistaa sekä maullaan että monikäyttöisyydellään. Herkullinen ja monipuolinen vihannessekoitus sopii hyvin kastikkeisiin, salaatteihin, keittoihin ja pizzaan. Se on todellinen arjen terveellinen helpottaja. Vihannessekoituksessa on valkosipulia, mikä antaa sille viimeistelyn maun. 
 
”Pomodoro Rosso on monipuolinen vihannessekoitus, joka sopii moneen käyttöön. Sekoituksesta yli puolet on tomaattia, minkä ansiosta annokseen ei ole välttämättä tarpeen lisätä tomaattia erikseen. Vain mielikuvitus on rajana tämän sekoituksen käytössä. Siitä saa oivan pastakastikkeen tai vaikka täytteen pinaattiletuille”, kertoo Apetitin markkinointipäällikkö Nina Dahlberg.  

null

Kotimaisissa pizzauutuuksissa mehevää juustoa ja fajita-maustettua kanaa 

 
Apetitin suosittu Superior-pizzaperhe laajenee kahdella herkullisella uutuudella: Triple Cheese ja Chicken Fajita.  

Triple Cheese -pizzan kärkenä on kolme kotimaista juustoa: fontal, cheddar ja gouda. Makua tuovat myös kirsikkatomaatit ja pesto.  

“Kolmen kotimaisen juuston kautta syntyy mehevä maku, johon tomaatti tuo raikkautta”, sanoo Apetitin brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Mari Pallonen

Chicken Fajita -pizzan maku syntyy puolestaan fajita-mausteseoksesta, punasipulista, keltaisesta ja punaisesta paprikasta sekä tietysti kotimaisesta kanasta. Makua ryydittävät suomalaiset fontal- ja cheddarjuustot. 

Apetitin pakastepizzat valmistetaan maailman pohjoisimmassa pizzatehtaassa Pudasjärvellä. Superior-pizzojen pohja on juureen leivottu ja kiviuunissa paistettu. 

Kukkakaaliwingseille kaksi uutuusmakua 


Apetit kukkakaaliwingsit ovat vakiinnuttaneet asemansa oivallisena kasvispohjaisena snacking-tuotteena. Wingsien tuoteperhe laajenee nyt kahdella uutuusmaulla: Buffalo ja Hot Barbeque. Apetit Kukkakaaliwings Buffalossa on klassinen buffalowingsien makumaailma, joka rakentuu paprikasta, cayennesta, sipulista ja etikasta. Hot BBQ -kukkakaaliwingsit puolestaan tarjoavat makunystyröitä hivelevää potkua tulisemman ystäville. Maku syntyy tomaatista, paprikasta, valkosipulista, punaisesta jalopenosta, sipulista, mustapippurista ja tummasta sokerista.  

Jo entuudestaan tuttu Apetit Kukkakaaliwings on maustettu miedosti cayennepippurilla ja savupaprikalla ja löytyy jatkossa 300 g pussista. Mausteiset wingsit sopivat naposteluun tai illanistujaisiin tarjoiluksi. Kukkakaaliwingsit ovat gluteenittomia. 
 
”Wingsit ovat herkullisia sellaisenaan tai niistä voi nauttia dipin kanssa. Wingspakkauksista löytyvät kullekin maulle sopivat dippireseptit. Kaikkien kanssa maistuu mainiosti esimerkiksi mintun ja limen makuinen ranskankerma- tai kaurafraiche-pohjainen dippi”, kertoo brändi- ja tuoteryhmäpäällikkö Wilhelmiina Ritala. 

Apetit-uutuudet:

Kevään 2024 Apetit-uutuuksien tuotekuvat


Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli 182 miljoonaa euroa. Lue lisää: apetit.fi