Apetit käynnisti viennin Etelä-Koreaan – Kukkakaaliwingsit Etelä-Korean IKEAn myymälöihin

Apetit käynnisti viennin Etelä-Koreaan – Kukkakaaliwingsit Etelä-Korean IKEAn myymälöihin

Apetit on käynnistänyt viennin Etelä-Koreaan. Ensimmäiset Apetit-tuotteet tulivat IKEAn Etelä-Korean valikoimiin huhtikuun puolivälissä. Jakelu laajenee kattamaan kaikki neljä IKEAn Etelä-Korean myymälää. Apetit-brändin pakastevihannessekoitukset ja Wings-napostelutuotteet löytyvät Etelä-Korean IKEAn myymälöiden valikoimista.

”Apetit Kukkakaali- ja parsakaali Wingsit osuvat maultaan eteläkorealaisiin mieltymyksiin – ne ovat mukavan mausteisia ja erinomainen vaihtoehto korealaisten kovasti rakastamalle friteeratulle kanalle. Etelä-Koreassa on vahvassa nousussa kasvipainotteisiin tuotteisiin kohdistuva trendi. Elintarvikeosastot Etelä-Korean IKEA-myymälöissä ovat kasvattaneet suosiotaan”, Apetitin vientipäällikkö Johanna Heikkinen kertoo. 

Aluksi valikoimaan tulee kolme Apetit-brändin tuotetta. Kukkakaaliwings Original, Parsakaali Wings sekä Aurinkokasvikset-pakastekasvissekoitus. Apetitin Kukkakaali Wingsit ovat herättäneet innostusta myös esimerkiksi Iso-Britanniassa ja Saksassa. 

”Olemme innoissamme tästä avauksesta. On hienoa nähdä, kuinka laadukasta, suomalaista elintarviketuotantoa ja toimintatapojamme arvostetaan maailmalla”, Heikkinen sanoo. 


Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi