Apetitin innovaatio osana Suomalainen menestysresepti -kilpailun finalistituotetta

Apetitin innovaatio osana Suomalainen menestysresepti -kilpailun finalistituotetta

Kaisa Somerpalo ylsi kasvis- ja lihapyörykkää yhdistävällä tuotteellaan Suomalainen menestysresepti -ohjelman finaaliin. Somerpalon hybridipyörykkä sisältää lihan lisäksi Apetitin BlackGrain from Yellow Fields® rapsijauhetta ja herneproteiinia. Tuote sisältää puolet vähemmän lihaa kuin vastaava tavanomainen tuote.

Tuotekehittäjä Kaisa Somerpalon hybridituote, joka yhdistelee kasvispyörykkää ja lihapyörykkää on selvittänyt tiensä Suomalainen menestysresepti -ohjelman finaalivaiheeseen.

Somerpalo halusi tuoda BlackGrainia sisältävällä tuotteellaan paremman vaihtoehdon erityisesti lapsiperheiden ruokapöytiin.

”Halusin tuotteella tuoda markkinoille vaihtoehdon, jossa olisi puolet parempaa ja jotain aivan uutta mukana. Maussa ja rakenteessa ei ole tehty kompromisseja, mutta tuotteella annetaan ihmisille mahdollisuus tehdä parempi arkinen valinta. Nopeat arkiruokatarpeet korostuvat erityisesti lapsiperheillä”, Somerpalo kuvailee.

Kuva: Kaisa Somerpalo

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi