Apetit Oyj:n vuosikertomus 2023 on julkaistu

Apetit Oyj:n vuosikertomus 2023 on julkaistu

Apetit Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2023 on julkaistu. Vuosikertomus sisältää yhtiön vastuullisuusraportin. Apetit on myös julkaissut yhtiön selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, palkitsemisraportin sekä hallituksen toimintakertomuksen ja vuoden 2023 tilinpäätöksen sisältävät taloudellisen katsauksen.

Tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus julkaistaan myös European Single Electronic Format (ESEF) -raportointivaatimusten mukaisesti erillisenä XHTML-tiedostona.

ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat ja liitetiedot on merkitty iXBRL-merkeillä. XHTML-tiedosto ja sen iXBRL-merkinnät on varmennettu tilintarkastusyhteisön toimesta. Tilintarkastusyhteisö Ernst & Young Oy on toimittanut kohtuullisen varmuuden antavan riippumattoman tilintarkastajan varmennusraportin Apetitin ESEF-tilinpäätökseen liittyen kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.

Vuosikertomus, tilinpäätös ja hallituksen toimintakertomus, selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä ja palkitsemisraportti ovat tämän tiedotteen liitteenä PDF-tiedostona ja tilinpäätös sekä hallituksen toimintakertomus XHTML-tiedostona. Materiaalit ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi myös yhtiön verkkosivuilla osoitteessa apetit.fi/sijoittajille.

Apetit Oyj

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Apetit Oyj

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi

Liitteet