Hallintoneuvoston järjestäytyminen ja hallituksen valinta

Hallintoneuvoston järjestäytyminen ja hallituksen valinta

Hallintoneuvoston järjestäytyminen ja hallituksen valinta

Apetit Oyj:n hallintoneuvosto on 18.4.2024 pitämässään kokouksessa valinnut yhtiön hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Harri Eelan ja varapuheenjohtajaksi Juha Junnilan.

Hallintoneuvosto päätti valita Apetit Oyj:n hallitukseen kuusi jäsentä. Hallituksen jäseniksi valittiin uudelleen Lasse Aho, Annikka Hurme, Antti Korpiniemi, Niko Simula ja Kati Sulin sekä uutena jäsenenä Heli Arantola. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Lasse Aho ja varapuheenjohtajaksi Niko Simula.

Hallituksen jäsenille päätettiin maksaa 30 000 euron, puheenjohtajalle 55 000 euron ja varapuheenjohtajalle 35 000 euron vuosipalkkio. Palkkio maksetaan kuukausittain rahana. Vuosipalkkion lisäksi hallituksen puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle sekä hallituksen toimikuntien jäsenille maksetaan 700 euron ja hallituksen jäsenille 500 euron kokouspalkkio.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Apetit Oyj

Apetit on suomalainen elintarvikeyhtiö, jolla on vahva integraatio kotimaiseen alkutuotantoon. Perustamme toimintamme ainutlaatuiseen ja kestävään arvoketjuun: luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja ja jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä sekä rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: apetit.fi