Apetit julkistaa lisätietoa tuoretuoteliiketoiminnan myyntiin liittyen

Apetit julkistaa lisätietoa tuoretuoteliiketoiminnan myyntiin liittyen

Apetit Oyj, sisäpiiritieto, 10.7.2019 klo 14.30

Apetit Oyj julkistaa lisätietoa tuoretuoteliiketoiminnan myyntiin liittyen. Apetit tiedotti 10.7.2019, että se on sopinut tuoretuoteliiketoimintansa myymisestä ruotsalaiselle Greenfood Ab:lle.

Liiketoimintakaupan sovittu kauppahinta on 13,8 miljoonaa euroa. Kauppahinta maksetaan käteisenä kaupan toteutumisen hetkellä, jonka odotetaan tapahtuvan vuoden 2019 toisen vuosipuoliskon aikana. Kaupan toteutuminen edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksyntää.

Apetit Oyj

Lisätietoa:

Juha Vanhainen, toimitusjohtaja, Apetit Oyj, puh. 010 402 2100

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.


Liittyvät artikkelit