Apetit Wok-vihannekset

Apetit Kotimainen Wok-vihannekset ja Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis tuovat nyt ensimmäisenä täysin kotimaisen vaihtoehdon wok-vihannesten kategoriaan. Apetitin wok-uutuuksien resepti on yksinkertainen: kotimaisuus, maku, helppous ja hyvinvointi.

Sekä Apetit Kotimainen Wok-vihannekset että Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis koostuvat 100-prosenttisesti kotimaisista kasviksista. Tuotteet sisältävät muun muassa valkokaalia, punasipulia, lehtikaalia sekä Apetit Vastuuviljely -menetelmällä viljeltyä kotimaista porkkanaa, palsternakkaa ja lanttua.

Mitä tarkoittaa Apetitin kotimaisuuslupaus?

Apetit Kotimaisuuslupaus on, että kasvikset ovat aina 100-prosenttisesti kotimaisia ja tuotteen muut ainesosat Hyvää Suomesta -vaatimusten mukaisia. Tunnistat Apetitin Kotimaisuuslupauksen Kotimainen-tunnuksesta.

 

Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis

FODMAP-ruokavalioon sopiva

Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis sopii FODMAP-ruokavaliota noudattaville. Kasvikset ovat 100-prosenttisesti kotimaisia ja ovat lempeitä vatsalle.

Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis -sekoitukset ainesosat: suomalainen keltainen porkkana suikale, suomalainen lehtikaali, suomalainen palsternakka suikale, suomalainen oranssi porkkanasuikale, suomalainen lanttusuikale.

Vinkki:

”Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis maistuu sekä lämpimänä että kylmänä esimerkiksi ruokaisissa salaateissa. Kuumenna kasvikset pannulla tai uunissa esimerkiksi kvinoan kera ja jäähdytä maistuvaksi salaatiksi”, Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti kertoo.

 

Apetit Kotimainen Wok-vihannekset

Kotimaisia kasviksia wok-pannulle

Apetit tuo ensimmäistä kertaa kotimaiset wok-kasvikset pakastealtaisiin. Sekä Apetit Kotimainen Wok-vihannekset että Apetit Kotimainen Wok Lehtikaalikasvis koostuvat 100-prosenttisesti kotimaisista kasviksista. Valmiit wok-sekoitukset ovat todellisia arjen helpottajia, jotka sopivat monipuoliseen ruoanlaittoon.

Apetit Kotimainen Wok-vihannekset -sekoituksen ainesosat: suomalainen porkkana, suomalainen palsternakka, suomalainen valkokaali, suomalainen punasipuli, suomalainen keltainen porkkana

Vinkki:

”Kotimaiset wok-vihannekset sopivat mainiosti perinteisiin vahvasti maustettuihin aasialaisiin wokkeihin riisin tai nuudeleiden kanssa tarjottuna. Wok-pannulla öljyssä tai mausteseoksessa paistettuna kasvikset saavat erinomaista lisämakua”, Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti kuvailee.

 

Apetit Maustettu Wok Yrttinen

Helppoa ja maistuvaa arkiruokaa

Apetit Maustettu Wok Yrttinen on valmiiksi maustettu wok-sekoitus, johon ei ole lisätty aromeja. Perinteisessä, isokomponenttisessa wok-sekoituksessa parsakaali, sokeriherne, punasipuli, paprika ja porkkana saavat makua tuoreena pakastetuista aidoista mausteista.

Apetit Maustettu Wok Yrttinen on nopea tapa tehdä valmiiksi maustettu ja maukas wok. Persilja, valkosipuli, sitruunamehu ja mustapippuri antavat valmiille maustekastikkeelle aitoja makuja.

Vinkki:

”Valmiiden wok-vihannesten käytössä voi käyttää mielikuvitusta! Maustettu Wok Yrttinen sopii perinteisten aasialaistyylisten wok-ruokien lisäksi esimerkiksi osaksi nachovuokaa”, kasvisruokamestari Hursti vinkkaa.  

Aina tuoreena pakkasesta – ei hävikkiä

Valmiit wok-vihannekset pakastealtaasta sopivat sekä viikonlopun herkkuruokiin että arkea helpottamaan nopeana vaihtoehtona. 

”Wok-vihannekset voi laittaa suoraan jäisenä pannulle ja paistaa aivan tuoreiden kasvisten tapaan, ne siis todella säästävät aikaa ruoanlaitossa. Kotimaisia pakastekasviksia saa myös ympäri vuoden aina tuoreena. Hävikin määränkin saa minimoitua, kun wok-vihanneksia voi ottaa pakastimesta juuri tarpeen mukaan”, Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti sanoo.

 

Tutustu wok-resepteihin