Resepti
Ainekset
0,325 | kg | Soijarouhetta, tummaa |
0,65 | l | Vettä |
2 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
0,015 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,1 | kg | Tomaattipyreetä |
0,005 | kg | Yrttisekoitusta |
0,016 | kg | Paprikajauhetta |
0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,45 | kg | Tomaattimurskaa |
0,022 | kg | Sokeria |
0,005 | kg | Suolaa |
1 | l | Vettä |
0,013 | kg | Kasvisliemijauhetta |
Valmistusohjeet
- Turvota soijarouhe vedessä. Freesaa pomodoro rosso, valkosipuli, tomaattipyre ja mausteet öljyssä. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kasvisliemi sekä turvotettu soijarouhe. Hauduta hetki. Tarjoile pastan kanssa. Kastike sopii myös pastavuokien valmis tukseen esimerkiksi lasagnetteen.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |