Resepti

Kasvisbolognese

Ainekset

0,325 kg Soijarouhetta, tummaa
0,65 l Vettä
2 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,015 kg Valkosipulimurskaa
0,1 kg Tomaattipyreetä
0,005 kg Yrttisekoitusta
0,016 kg Paprikajauhetta
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 l Mildola Rypsiöljyä
0,45 kg Tomaattimurskaa
0,022 kg Sokeria
0,005 kg Suolaa
1 l Vettä
0,013 kg Kasvisliemijauhetta

Valmistusohjeet

  1. Turvota soijarouhe vedessä. Freesaa pomodoro rosso, valkosipuli, tomaattipyre ja mausteet öljyssä. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kasvisliemi sekä turvotettu soijarouhe. Hauduta hetki. Tarjoile pastan kanssa. Kastike sopii myös pastavuokien valmis tukseen esimerkiksi lasagnetteen.
Kasvisbolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske