Resepti

Kasvisbolognese

Ainekset

0,325 kg soijarouhe Risetti
0,65 kg Vettä
2 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,015 kg Valkosipulimurskaa
0,1 kg Tomaattipyreetä
0,005 kg Yrttisekoitusta
0,016 kg Paprika jauhe
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,45 kg Tomaattimurskaa
0,022 kg Sokeria
0,005 kg Suolaa
0,013 kg Kasvisliemijauhe

Valmistusohjeet

  1. Turvota soijarouhe vedessä. Freesaa pomodoro rosso, valkosipuli, tomaattipyre ja mausteet öljyssä. Lisää tomaattimurska, suola, sokeri ja kasvisliemi sekä turvotettu soijarouhe. Hauduta hetki. Tarjoile pastan kanssa. Kastike sopii myös pastavuokien v
Kasvisbolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske