Resepti
Ainekset
| 0,05 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,5 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 2 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,5 | kg | Vettä |
| 0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,001 | kg | Laakerinlehti |
| 0,003 | kg | Oregano kuivattu |
| 0,003 | kg | Timjami |
| 0,003 | kg | Paprika jauhe |
| 0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 0,01 | kg | Sokeria |
| 1,2 | kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä ( 13 g), pakaste |
| Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa. Lisää Pomodoro Rosso, kuullota hetki ja anna nesteen hiukan haihtua. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua.
- Kuumenna kohmeiset Kasvisjauhispyörykät voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa kiertoilmapaistaen 160 asteessa noin 15 minuuttia.
- Tarjoile Kasvisjauhispyöryköitä tomaattikastikkeessa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti