Resepti
Ainekset
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1,5 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
2 | kg | Tomaattimurskaa |
0,5 | l | Vettä |
0,03 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,001 | kg | Laakerinlehtiä |
0,003 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,003 | kg | Timjamia, kuivattu |
0,003 | kg | Paprikajauhetta |
0,003 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
1,2 | kg | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g), pakaste |
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy padassa. Lisää Pomodoro Rosso, kuullota hetki ja anna nesteen hiukan haihtua. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua.
- Kuumenna kohmeiset Kasvisjauhispyörykät voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa kiertoilmapaistaen 160 asteessa noin 15 minuuttia.
- Tarjoile Kasvisjauhispyöryköitä tomaattikastikkeessa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |