Resepti

Kasvisjauhispyörykät ja tomaattikastike

Ainekset

0,05 l Mildola Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
2 kg Tomaattimurskaa
0,5 l Vettä
0,03 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 kg Laakerinlehtiä
0,003 kg Oreganoa, kuivattu
0,003 kg Timjamia, kuivattu
0,003 kg Paprikajauhetta
0,003 kg Mustapippuria, rouhe
0,01 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
1,2 kg Apetit Kasvisjauhispyöryköitä (á 13 g), pakaste
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy padassa. Lisää Pomodoro Rosso, kuullota hetki ja anna nesteen hiukan haihtua. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Anna hautua.
  2. Kuumenna kohmeiset Kasvisjauhispyörykät voidellussa GN 1/1-65 mm vuoassa kiertoilmapaistaen 160 asteessa noin 15 minuuttia.
  3. Tarjoile Kasvisjauhispyöryköitä tomaattikastikkeessa.
Kasvisjauhispyörykät ja tomaattikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske