Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis – rakkaudesta ruokaan

Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis – nyt kaikkiin kattiloihin kotimaista perunaa ja kasviksia, liiankin helppoa!

Apetitin reseptit tarjoavat ruokavinkit koko viikon ruokalistalle. Apetitin ruokaohjeista löytyvät arkiruoka, terveellinen ruoka, nopea ruoka ja sopivat ruoat myös juhliin. Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis on klassikko, josta teet terveellisen ja helpon arkiruoan.

Apetit vihannespakasteet ovat tapa käyttää kotimaisia kasviksia ympäri vuoden 

Vihannespakasteet ovat varma keino valmistaa helppoa arkiruokaa! Vihannespakasteista syntyy sekä helppo ja edullinen arkiruoka että juhlaan sopivat kasvisruoat ja kasvislisukkeet. Apetit vihannespakasteita ei tarvitse kuoria eikä pilkkoa – sen kun kaadat pataan, kiehautat ja nautit. Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis on täydellinen sekoitus nopeaan ruoan laittoon. 

Hävikki kuriin pakasteilla! Pakasteilla on helppo hillitä kotikeittiöiden ruokahävikkiä. Ne säilyvät pakastimessa pitkään ravintoarvojaan menettämättä. Pakasteet myös helpottavat pitkän säilyvyytensä ansiosta ruoanlaittohetkien suunnittelua ja tuovat huolettomuutta keittiöön, kun niitä voi käyttää kerralla vain todellisen tarpeen mukaan.

Kotimaista ja vastuuviljeltyä

Apetit Kotimainen Peruna & keittokasvis -sekoituksen raaka-aineet on viljelty Vastuuviljely-menetelmällä. Kotimaisten kasvisten viljelyssä noudatettu menetelmä tarkoittaa sitä, että kasvikset on viljelty mahdollisimman laadukkaiden, turvallisten ja ympäristölle kestävien viljelymenetelmien avulla.

Tiesitkö tämän vihannespakasteista?

Vihannespakasteiden ravintoarvot säilyvät erittäin hyvin pakastusprosessista huolimatta. Useissa tapauksissa ravintoaineet ovat niissä tallella jopa paremmin kuin pitkään varastoiduissa, käsittelemättömissä kasviksissa. Käsittelyprosessi ja pakastevarastointi eivät heikennä kasvisten terveysvaikutteisia yhdisteitä.

Kasvikset tuoreena pakkasesta

On tärkeää, että tuottamamme Apetit-kasvis- ja ruokapakasteet ovat sekä hyvän makuisia että hyvinvointia edistäviä. Apetit käyttää tuotteisiinsa runsaasti kotimaassa avomaalla kasvatettuja kasviksia. Kotimaisten kasvisten kulku pellolta pakasteeksi on suunniteltu ja tehokas, jotta maku ja ravintoaineet säilyvät mahdollisimman hyvin kuluttajan ruokapöytään asti.

Apetitin kotimaiset kasvikset viljellään Apetit Vastuuviljely -periaatteilla noin sadan Apetit-sopimusviljelijän pelloilla. Ne sijaitsevat sadan kilometrin säteellä Säkylän pakastetehdasta. Satokausiprosessissa kasvikset vain pestään, kuoritaan, ryöpätään (kevyt lämpökäsittely) ja pakastetaan. Lajikevalinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota lopputuotteen makuun ja väriin.

Lue lisää Apetitin pakastevihanneksista ja niiden hankinnasta sekä käsittelystä:

Myytinmurtajat – ovatko Apetitin pakastekasvikset kotimaisia vai ulkomaisia?

Myytinmurtajat: Voivatko pakasteet olla tuoreita – 3+1 faktaa pakastamisesta

10 syytä käyttää vihannespakasteita