Resepti

Siskonmakkarakeitto

Tämä edustaa perinteisimpiä suomalaisia keittoja, jossa siskonmakkarat saavat seuraa juureksista ja maustetaan persiljalla.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Siskonmakkarakeitto

Ainekset

1,25lvettä
2liha- tai kasvisliemikuutiota
5maustepippuria
1pssApetit Kotimainen Peruna&keittokasvis (à 750g)
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita (à 200g)
300gsiskonmakkaroita
2tlyrttimausteita
2rklhienonnettua persiljaa

Valmistusohjeet

1. Laita kiehuvaan veteen maustepippurit ja liemikuutiot. Lisää peruna&keittokasvikset ja sipuli. Keitä n. 10 min. Purista siskonmakkarat paloiksi kuumaan keittoon. Keitä edelleen n. 5 min. Mausta keitto halutessasi yrteillä. Ripottele pinnalle persiljaa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!