Resepti

Appelsiini-valkosipuliherneet

Arvio: 3 / 5

Valkosipuli ja appelsiini tuovat uutta twistiä herneiden makuun. Sitruksiset herneet maistuvat lisukkeena esimerkiksi joulupöydässä tai kanaruokien kanssa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Laktoositon Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Appelsiini-valkosipuliherneet

Ainekset

1pssApetit Kotimainen herneitä (200 g)
1rklappelsiinin kuorta raastettuna
3rklappelsiinimehua
1kplvalkosipulinkynsi raastettuna
2rklApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi-&rapsiöljyä
ripaus suolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.

2. Pese ja kuivaa appelsiini huolellisesti. Raasta kulhoon appelsiininkuori ja valkosipulinkynsi. Purista appelsiinista mehu ja mittaa joukkoon muut raaka-aineet, sekoita tasaiseksi. Kaada marinadi herneiden päälle ja sekoita. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi joulupöydässä tai kanaruokien kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!