Resepti
Appelsiini-valkosipuliherneet
Arvio: 3 / 5
Valkosipuli ja appelsiini tuovat uutta twistiä herneiden makuun. Sitruksiset herneet maistuvat lisukkeena esimerkiksi joulupöydässä tai kanaruokien kanssa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kotimainen herneitä (200 g) |
| 1 | rkl | appelsiinin kuorta raastettuna |
| 3 | rkl | appelsiinimehua |
| 1 | kpl | valkosipulinkynsi raastettuna |
| 2 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi-&rapsiöljyä |
| ripaus suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeiden mukaisesti.
2. Pese ja kuivaa appelsiini huolellisesti. Raasta kulhoon appelsiininkuori ja valkosipulinkynsi. Purista appelsiinista mehu ja mittaa joukkoon muut raaka-aineet, sekoita tasaiseksi. Kaada marinadi herneiden päälle ja sekoita. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi joulupöydässä tai kanaruokien kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti