Resepti

Kruunusekoitus-riisinuudelisalaatti

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kruunusekoitus-riisinuudelisalaatti

Ainekset

1lVettä
130gRiisinuudeleita (raakana)
1pssApetit Kruunusekoitusta (à 300g)
Kastike
1dlSilputtua tuoretta korianteria
1kplViipaloitua tuoretta punaista chiliä
0,5dlValkoviinietikkaa
0,5dlSeesamöljyä
1tlJauhettua inkivääriä
1kplKynsi murskattua valkosipulia
1tlSuolaa
3tlSeesaminsiemeniä

Valmistusohjeet

1. Kiehauta vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia.

2. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit.

3. Kaada kasvikset kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa (800W) täydellä teholla 5-6 minuuttia.

4. Jäähdytä kasvikset.

5. Silppua korianteri ja viipaloi chili.

6. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

7. Sekoita kastike nuudelin ja kasvisten joukkoon, anna maustua jääkaapissa noin 10 minuuttia.