Resepti
Kruunusekoitus-riisinuudelisalaatti
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | l | Vettä |
130 | g | Riisinuudeleita (raakana) |
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300g) |
Kastike | ||
---|---|---|
1 | dl | Silputtua tuoretta korianteria |
1 | kpl | Viipaloitua tuoretta punaista chiliä |
0,5 | dl | Valkoviinietikkaa |
0,5 | dl | Seesamöljyä |
1 | tl | Jauhettua inkivääriä |
1 | kpl | Kynsi murskattua valkosipulia |
1 | tl | Suolaa |
3 | tl | Seesaminsiemeniä |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia.
2. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit.
3. Kaada kasvikset kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa (800W) täydellä teholla 5-6 minuuttia.
4. Jäähdytä kasvikset.
5. Silppua korianteri ja viipaloi chili.
6. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
7. Sekoita kastike nuudelin ja kasvisten joukkoon, anna maustua jääkaapissa noin 10 minuuttia.