Resepti
Kruunusekoitus-riisinuudelisalaatti
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 1 | l | Vettä |
| 130 | g | Riisinuudeleita (raakana) |
| 1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta (à 300g) |
| Kastike | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | Silputtua tuoretta korianteria |
| 1 | kpl | Viipaloitua tuoretta punaista chiliä |
| 0,5 | dl | Valkoviinietikkaa |
| 0,5 | dl | Seesamöljyä |
| 1 | tl | Jauhettua inkivääriä |
| 1 | kpl | Kynsi murskattua valkosipulia |
| 1 | tl | Suolaa |
| 3 | tl | Seesaminsiemeniä |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi ja sammuta liesi. Lisää nuudelit kuuman veden joukkoon ja anna hautua 4 minuuttia.
2. Siivilöi ja jäähdytä nuudelit.
3. Kaada kasvikset kulhoon ja kuumenna mikroaaltouunissa (800W) täydellä teholla 5-6 minuuttia.
4. Jäähdytä kasvikset.
5. Silppua korianteri ja viipaloi chili.
6. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
7. Sekoita kastike nuudelin ja kasvisten joukkoon, anna maustua jääkaapissa noin 10 minuuttia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti