Resepti
Arjen nopea lihapata
Arvio: 3.1 / 5
Nopea liharuoka valmistuu kotimaisista uunijuureksista ja nopsasti kypsyvästä ulkofileestä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 600 | g | naudan ulkofileetä |
| 2 | rkl | Apetit Neito Puristetti pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | l | lihalientä |
| 3 | laakerinlehteä | |
| 1 | tl | kuivattua timjamia |
| 5 | maustepippuria | |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia (750 g) |
| 1 | prk | smetanaa |
Valmistusohjeet
1. Paloittele liha ja ruskista palat kasviöljyssä padan pohjalla. Lisää lihaliemi ja mausteet. Keitä 15 minuuttia ja lisää joukkoon juurekset. Jatka keittämistä 15 minuuttia, kunnes kaikki raaka-aineet ovat kypsiä. Tarkista maku. Tarjoa smetanan kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti