Resepti
Broccoliinipizza
Arvio: 5 / 5
Tästä reseptistä saat kolme pizzaa
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 3 pizzaa
Ainekset
1 | pkt | Apetit Kotimainen Pizzapohjia (3 kpl) |
1 | kpl | punasipuli |
150 | g | broccoliinia eli varsiparsakaalia |
2 | dl | pizzakastiketta |
200 | g | mozzarellaa |
oliiviöljyä | ||
sitruunamehua | ||
chilihiutaleita | ||
suolaa | ||
mustapippuria | ||
Paiston jälkeen | ||
---|---|---|
tuoretta basilikaa |
Valmistusohjeet
1. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Leikkaa broccoliineja tarvittaessa pituussuunnassa puoliksi.
2. Täytä pizzapohjat pizzakastikkeella, revityllä mozzarellalla, punasipulirenkailla ja broccoliineilla. Lorauta pizzoille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua ja ripauta päälle chilihiutaleita, suolaa ja mustapippuria.
3. Paista pizzoja 250 asteessa noin 6-8 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoile kuumina.