Resepti

Broccoliinipizza

Arvio: 5 / 5

Tästä reseptistä saat kolme pizzaa

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 3 pizzaa

Vähälaktoosinen
Broccoliinipizza

Ainekset

1pktApetit Kotimainen Pizzapohjia (3 kpl)
1kplpunasipuli
150gbroccoliinia eli varsiparsakaalia
2dlpizzakastiketta
200gmozzarellaa
oliiviöljyä
sitruunamehua
chilihiutaleita
suolaa
mustapippuria
Paiston jälkeen
tuoretta basilikaa

Valmistusohjeet

1. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi. Leikkaa broccoliineja tarvittaessa pituussuunnassa puoliksi.

2. Täytä pizzapohjat pizzakastikkeella, revityllä mozzarellalla, punasipulirenkailla ja broccoliineilla. Lorauta pizzoille hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua ja ripauta päälle chilihiutaleita, suolaa ja mustapippuria.

3. Paista pizzoja 250 asteessa noin 6-8 minuuttia. Viimeistele tuoreella basilikalla ja tarjoile kuumina.