Tuote

Apetit Kotimainen Pizzapohja 3x170g

Pakkaus: 510,0 g
GTIN: 6430104957117

Ainekset

Suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola. Kotimaisuusaste 98 %. Valmistettu linjalla, jossa käsitellään myös muita viljoja.

Käyttöohje

UUNISSA: 1. Lämmitä uuni 225 °C:een. 2. Täytä pizzapohjat uunin lämmetessä haluamillasi täytteillä. 3. Paista pizzat uunipellillä leivinpaperin päällä 6-8 minuuttia kunnes juusto on kunnolla sulanut. HUOM! Paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa. MIKROSSA: 1. Täytä pizzapohja haluamillasi täytteillä. 2. Aseta pizza lautaselle ja lämmitä täysteholla (800 W) kunnes juusto on sulanut. Mikroaaltouunikypsennyksessä pohjasta tulee pehmeä.

Ravintosisältö

Ravintosisältö / 100g
Energia 996,00 kJ / 238,00 kcal
Rasva 4,30 g
- josta tyydyttyneitä 0,30 g
Hiilihydraatit 42,00 g
- josta sokereita 0,70 g
Proteiini 6,70 g
Suola 1,10 g
Ravintokuitu 2,10 g
Päivitetty viimeksi: 29.09.2022

Tutustu myös näihin tuotteisiin

VINKKI: Oma pizzakastike Herkullisen oman pizzakastikkeen teet sekoittamalla ¾ dl juuresketsuppia, ¼ dl tomaattipyreetä ja 1 tl kuivattua oreganoa. VINKKI: Hävikkipizza          Kun jääkapissasi nököttää esim. edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat ja muutama eri pieni juuston palanen niin saat nopeasti aikaan hävikkipizzan. Ota esille Apetit pakaste pizzapohja, levitä pohjan päälle esim. ranskankermaa ja siivutetut keitetyt perunat. Raasta juustonpalaset pizzan päälle ja mausta esim. mustapippurilla ja paista uunissa. Kun pizza tulee uunista ulos valutat vielä maustettua öljyä tai esim. pestoa pizzan päälle. Valmis!