Resepti

Parsakaalipesto-savulohipizza

Arvio: 5

Haluatko herkutella pizzalla mutta silti saada hyviä ravintoaineita?

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 3 pizzaa

Parsakaalipesto-savulohipizza

Ainekset

1pktApetit Pizzapohjaa
Parsakaalipesto:
1pssApetit Parsakaalia
1dlApetit Kotimainen Sipulikuutioita
2rklpinjan- tai auringonkukansiemeniä
2valkosipulinkynttä
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
1dlparmesanjuustoa raastettuna
1dlNeito Rypsiöljyä™
Päälle:
3dljuustoraastetta
1kplmozzarellajuustoa siivuina
600gSavukirjolohta paloiteltuna

Valmistusohjeet

1. Pane pizzapohjat uunipelleille sulamaan.

2. Soseuta parsakaalipeston ainekset tehosekoittmiessa. Käytä vettä tarvittava määrä, jotta saat seoksen jauhettua.

3. Jaa parsakaalipesto pizzapohjille. Jätä pohjaa reunoilta näkymään reilu senttimetri. Jaa juustoraaste, mozzarellasiivut ja kirjolohipalat pizzoille.

4. Kypsennä 250-asteisen uunin keskitasolla 6-8 minuuttia kunnes juusto on sulanut.

5. Huomaa, että paistoaika saattaa vaihdella eri uuneissa.

6. Sipaise kypsän pizzan reunat kasviöljyllä. Ripottele mausteeksi mustapippuria.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!