Resepti

Cashew-hernepesto

Arvio: 4 / 5

Ihanan vihreä cashew-hernepesto pakasteherneistä ja basilikasta.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Cashew-hernepesto

Ainekset

1pssApetit Kotimainen herneitä (á 200g)
150gCashew pähkinöitä
0,5dlApetit Rypsiöljyä
1dlTuoretta basilikaa
2rklSitruunamehua
1kplKynsi valkosipulia murskattuna
0,5tlRouhittua mustapippuria

Valmistusohjeet

1. Kuumenna herneet pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

2. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi.

3. Anna maustua noin 30 minuuttia.

4. Vinkki! Basilikasta voit käyttää myös varret.