Resepti

Halloumi-kasvisvuoka lehtikaalipestolla

Arvio: 3.5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Halloumi-kasvisvuoka lehtikaalipestolla

Ainekset

1pssApetit Sadonkorjuukasviksia (à 300 g)
1pssApetit Papusekoitusta (300 g)
250gkirsikkatomaatteja
2rklbalsamiviinietikkaa
2rklApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
suolaa
mustapippuria
200ghalloumia
tuoretta basilikaa
Lehtikaalipesto:
4kpllehtikaalin lehteä
1kplvalkosipulinkynsi
1dlauringonkukansiemeniä paahdettuna
1dlApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
1kplsitruunan mehu
suolaa

Valmistusohjeet

1. Sekoita Sadonkorjuukasvikset ja Papusekoitus uunivuoassa. Halkaise kirsikkatomaatit ja lisää vuokaan. Sekoita joukkoon balsamiviinietikka ja rypsiöljy. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

2. Leikkaa halloumi siivuiksi ja asettele vuoan päälle. Paahda 200 asteessa 20-25 minuuttia. Tarjoile lehtikaalipeston ja basilikan lehtien kanssa.

3. Lehtikaalipesto: Hienonna lehtikaalit varsineen ja laita tehosekoittimeen. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi, lisää lehtikaalien joukkoon yhdessä paahdettujen auringonkukansiementen, öljyn ja sitruunamehun kanssa. Surauttele pestoksi. Mausta suolalla.