Resepti
Hapankaali-bratwurstikeitto
Arvio: 3.9 / 5
Hapankaali ja bratwursti vie ajatusmatkalle Saksaan - vaikka kotimaista kasvista suuhun lusikoisikin.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
| 6 | kpl | bratwurstia |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksia (à 750 g) |
| 1 | l | vettä |
| 2 | tl | lihaliemifondia |
| 2 | dl | hapankaalia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy kattilan pohjalla. Paloittele kattilaan makkarat ja ruskista ne kevyesti. Lisää loput ainekset ja keitä 10-15 minuuttia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti