Resepti

Helppo banaani- ja mustikkakakku

Arvio: 5 / 5

Tässä mehevässä kakussa maistuvat banaani ja mustikka

Valmistusaika:

Annosmäärä: 8 annosta

Helppo banaani- ja mustikkakakku

Ainekset

4dlmanteli- vehnä-, speltti- tai kvinoajauhoja
1tlruokasoodaa
1,5tlkanelia
2kplkananmunaa, kevyesti vatkattuina
1,3dlApetit Neito Puristettu sitruunanmakuinen rypsi-&rapsiöljyä
2kplkypsiä banaaneja, murskattuina
1,5dlruokosokeria
1dlmaustamatonta jugurttia tai piimää
1dlmustikoita
Apetit Neito Puristettu voinmakuinen rypsi-&rapsiöljyä vuoan voiteluun
Kuorrute
200granskankermaa
3rklsokeria
tuoreita mustikoita

Valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 180 asteeseen.

2. Sekoita jauhot, ruokasooda ja kaneli kulhossa.

3. Sekoita kananmunat, öljy, banaanit, sokeri ja jugurtti toisessa kulhossa.

4. Sekoita ainekset keskenään ja lisää mustikat joukkoon.

5. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan.

6. Paista noin 50 minuuttia.

7. Kuorruta kakku, kun se on jäähtynyt.

8. Kuorrutus

9. Sekoita ranskankerma ja sokeri.

10. Levitä seos kakun päälle.

11. Koristele mustikoilla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!