Resepti
Jauheliha-kasvispasta
Arvio: 3.7 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | dl | kierrepastaa |
5 | dl | vettä |
1 | tl | suolaa |
3 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
400 | g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | pss | Apetit Kartanon kasviksia (á 300 g) |
2 | rkl | tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
3 | rkl | ketsuppia |
Valmistusohjeet
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.
2. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla ja ruskista jauheliha siinä. Mausta jauheliha.
3. Lisää pastan joukkoon jauheliha ja kasvisseos. Lisää tarvittaessa tilkka vettä kattilaan, kuumenna seosta kymmenisen minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia. Sulata joukkoon tuorejuusto.