Resepti
Jauheliha-kasvispasta
Arvio: 3.7 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
3 | dl | kierrepastaa |
5 | dl | vettä |
1 | tl | suolaa |
3 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehemä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
400 | g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | pss | Apetit Kartanon kasviksia (á 300 g) |
2 | rkl | tuorejuustoa, esim. aurinkokuivattu tomaatti |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
3 | rkl | ketsuppia |
Valmistusohjeet
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaisesti kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.
2. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla ja ruskista jauheliha siinä. Lisää kasvikset ja jatka paistamista, kunnes kasvikset ovat napakan kypsiä. Lisää mausteet.
3. Yhdistä pasta ja jauheliha-kasvisseos. Lisää tuorejuusto ja sekoita. Tarjoa heti.