Resepti

Jauhelihakeitto

Arvio: 3.8 / 5

Perinteinen ja maistuva jauhelihakeitto ei muuta kaipaa kuin kasviksia, perunaa ja simppeleitä mausteita.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 5–6 annosta

Gluteeniton
Jauhelihakeitto

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Luomu Peruna & keittokasviksia (à 750g)
1lvettä
1kpllihaliemikuutiota
1valkosipulin kynsi
250gjauhelihaa
Apetit-rypsiöljyä
1tlsuolaa
pippuria

Valmistusohjeet

1. Kuumenna vesi kiehuvaksi reilussa kattilassa. Lisää lihaliemikuutio ja jäiset keittokasvikset (ja halkaistu valkosipulin kynsi).

2. Anna keiton kiehua 15–20 min. Ruskista jauheliha paistinpannulla kasviöljytilkkasessa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää jauheliha keittoon ja keitä vielä muutama minuutti.