Resepti
Jauhelihakeitto
Arvio: 3.8 / 5
Perinteinen ja maistuva jauhelihakeitto ei muuta kaipaa kuin kasviksia, perunaa ja simppeleitä mausteita.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 5–6 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Luomu Peruna & keittokasviksia (à 750g) |
1 | l | vettä |
1 | kpl | lihaliemikuutiota |
1 | valkosipulin kynsi | |
250 | g | jauhelihaa |
Apetit-rypsiöljyä | ||
1 | tl | suolaa |
pippuria |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna vesi kiehuvaksi reilussa kattilassa. Lisää lihaliemikuutio ja jäiset keittokasvikset (ja halkaistu valkosipulin kynsi).
2. Anna keiton kiehua 15–20 min. Ruskista jauheliha paistinpannulla kasviöljytilkkasessa ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää jauheliha keittoon ja keitä vielä muutama minuutti.