Resepti
Jauhelihakeitto
Arvio: 3.8 / 5
Perinteinen ja maistuva jauhelihakeitto ei muuta kaipaa kuin kasviksia, perunaa ja simppeleitä mausteita.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksia (750g) |
1 | l | vettä |
1 | kpl | lihaliemikuutiota |
250 | g | jauhelihaa |
Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä | ||
1 | tl | suolaa |
8 | kpl | maustepippureita |
Valmistusohjeet
1. Ruskista jauheliha paistinpannulla kasviöljytilkkasessa ja mausta se ripauksella suolaa.
2. Kuumenna vesi kiehuvaksi reilussa kattilassa. Lisää lihaliemikuutio, pippurit ja jäiset keittokasvikset. Anna keiton kiehua 10 min.
3. Lisää jauheliha keittoon ja keitä vielä muutama minuutti, kunnes kasvikset ovat kypsiä.