Resepti
Juures-leipäjuustopaistos
Arvio: 3.7 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutio (à 500g) |
1 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
1 | kpl | Kynsi valkosipulia murskattuna |
1 | rkl | Balsamiviinietikkaa |
0,5 | dl | Fariinisokeria |
0,5 | tl | Kuivattua timjamia |
0,5 | tl | Kuivattua salviaa |
0,5 | tl | Kuivattua rosmariinia |
0,5 | tl | Suolaa |
200 | g | Leipäjuustoa |
Valmistusohjeet
1. Laita juurekset voideltuun uunivuokaan.
2. Sekoita öljyn joukkoon murskattu valkosipulin kynsi, viinietikka ja kaikki mausteet.
3. Kaada mausteöljy kasvisten joukkoon ja paahda uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
4. Leikkaa leipäjuusto kuutioiksi ja lisää juuresten joukkoon.
5. Paahda vielä noin 2 minuuttia jotta juustokuutiot kuumenevat.