Resepti
Juures-makkarawokki
Arvio: 3.6 / 5
Helppo ja maukas grilliwokki makkararuokien ystäville.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
| 1 | pss | Apetit Maalaiskasviksia |
| 1 | pss | Apetit Sugar Snapseja |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
| 400 | g | makkaraa tai nakkeja |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| 2 | rkl | persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy wokkipannulla. Lisää jäiset sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää jäiset kasvikset. Kääntele kasviksia pannulla keskilämmöllä noin noin 5 minuuttia.
2. Paloittele joukkoon makkarat ja jatka paistamista 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia ja makkarat saaneet väriä. Mausta ja viimeistele persiljalla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti