Resepti

Juures-makkarawokki

Arvio: 3.6 / 5

Helppo ja maukas grilliwokki makkararuokien ystäville.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Juures-makkarawokki

Ainekset

1rklApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1pssApetit Maalaiskasviksia
1pssApetit Sugar Snapseja
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
400gnakkeja
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
2rklpersiljaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna rypsi-rapsiöljy parilalla tai wokkipannulla. Lisää jäiset sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää jäiset kasvikset. Kääntele kasviksia pannulla keskilämmöllä noin noin 5 minuuttia.

2. Paloittele joukkoon makkarat ja jatka paistamista 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia ja makkarat saaneet väriä. Mausta ja viimeistele persiljalla.

3. Vinkki! Voit käyttää nakkien sijaan myös makkaraa tai bratwurstia.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!