Resepti
Juures-makkarawokki
Arvio: 3.6 / 5
Helppo ja maukas grilliwokki makkararuokien ystäville.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutioita |
1 | pss | Apetit Maalaiskasviksia |
1 | pss | Apetit Sugar Snapseja |
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
400 | g | nakkeja |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
2 | rkl | persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rypsiöljy parilalla tai wokkipannulla. Lisää jäiset sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää jäiset kasvikset. Kääntele kasviksia pannulla keskilämmöllä noin noin 5 minuuttia.
2. Paloittele joukkoon makkarat ja jatka paistamista 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia ja makkarat saaneet väriä. Mausta ja viimeistele persiljalla.
3. Vinkki! Voit käyttää nakkien sijaan myös makkaraa tai bratwurstia.