Resepti

Juures-makkarawokki

Arvio: 3.6 / 5

Helppo ja maukas grilliwokki makkararuokien ystäville.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Maidoton Gluteeniton
Juures-makkarawokki

Ainekset

1rklNeito Rypsiöljyä™
0,5pssApetit Kotimainen Sipulikuutioita
1pssApetit Maalaiskasviksia
1pssApetit Sugar Snapseja
1pssApetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä
400gnakkeja
1tlsuolaa
1tlmustapippuria
2rklpersiljaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna rypsiöljy parilalla tai wokkipannulla. Lisää jäiset sipulikuutiot. Sekoittele hetki ja lisää jäiset kasvikset. Kääntele kasviksia pannulla keskilämmöllä noin noin 5 minuuttia.

2. Paloittele joukkoon makkarat ja jatka paistamista 5-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kuumia ja makkarat saaneet väriä. Mausta ja viimeistele persiljalla.

3. Vinkki! Voit käyttää nakkien sijaan myös makkaraa tai bratwurstia.