Resepti

Kasviswokki

Herkullisia kasviksia inkivääri-kookosmaidossa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Vähälaktoosinen Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kasviswokki

Ainekset

2rklNeito Rypsiöljyä™
2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
1pssApetit Sugar Snapseja (300 g)
1pssApetit Kartanon kasviksia (300 g)
1pssApetit Parsakaalia (200 g)
2dlkookosmaitoa
1lime
1tlsuolaa
1tlcayennepippuria

Valmistusohjeet

1. Kuumenna kasviöljy wokpannulla. Lisää inkivääri ja kasvikset. Kääntele kasviksia koko ajan nopein liikkein kahdella puulastalla, jotta ne kuumenevat mutta eivät ruskistu. Lisää kookosmaito ja keitä pari minuuttia. Pese limetti ja raasta sen kuori wokkiin. Purista limettimehu ja lisää se pannulle. Mausta, kuumenna ja tarjoa kala- tai liharuoan kasvislisukkeena.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!