Resepti
Juurespasta
Arvio: 2.3 / 5
Paahdettuja juureksia, parmesania ja pastaa. Niillä luot lämpöä iltaan!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen Juuressekoitus |
| 0,5 | paprika paloiteltuna | |
| 1 | pieni punasipuli suikaloituna | |
| 2 | rkl | Neito™ -rypsiöljy chili |
| 1 | tl | chilihiutaleita |
| 1 | valkosipulin kynsi kuorittuna ja viipaloituna | |
| 1 | sitruunan kuori ja mehu | |
| 2 | rkl | tuoretta rucolaa |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 2 | annosta pastaa | |
| 2 | rkl | parmesaanijuustoa raasteena |
Valmistusohjeet
1. Laita kasvikset uunivuokaan ja mausta ne kasviöljyllä ja valkosipulilla. Paahda 225-asteessa 20-25 minuuttia.
2. Sekoita kuumiin juureksiin sitruunamehu ja huuhdeltu rucola tai suikaloitu pinaatti.
3. Tarjoa keitetyn, runsaasti parmesaaniraastetta sisältävän pastan kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti