Resepti
Juurespyttipannu
Tämä spydäri on vegaani, jos korvaat makkaran soijanakeilla ja hunajan agavesiirapilla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Juureskuutioita |
400 | g | bratvurstia |
200 | g | kaalia |
1 | rkl | karkeaa sinappia |
1 | rkl | hunajaa |
1 | tl | kuminaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
3 | rkl | sinappia |
3 | rkl | ketsuppia |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna Kotimainen Juureskuutioita ja bratvurstia 180:ssa asteessa kiertoilmauunissa 15 minuuttia.
2. Raasta kaali hienoksi raasteeksi vihannesleikkurilla tai juustohöylällä. Sekoita kaaliraasteen joukkoon sinappi, hunaja ja kumina. Voit myös kuumentaa kaaliraasteen lämpimäksi lisäkkeeksi.
3. Tarjoile ketsupin ja sinapin kanssa.
4. Vinkki! Saat annoksesta vegaanisen korvaamalla bratvurstin soijamakkaralla ja hunajan agavesiirapilla.