Resepti
Juustoinen nakkikeitto
Arvio: 3 / 5
Sulatejuustoa nokare ja siinä on nakkikeitto parhaimmillaan.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 400 | g | nakkeja |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljy valkosipuli-basilika |
| 1 | l | vettä |
| 1 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitus (à 300 g) |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
| 0,5 | pkt | paprikasulatejuustoa |
| 1 | rkl | kasvisfondia |
| mustapippuria | ||
| Tarjoiluun: | ||
|---|---|---|
| paprikaa tai chiliä suikaloituna | ||
| persiljaa | ||
Valmistusohjeet
1. Paloittele nakit ja ruskista ne kasviöljyssä kevyesti keskilämmöllä kattilan pohjalla.
2. Lisää loput ainekset ja keitä kymmenisen minuuttia.
3. Tarjoa paprika- tai chilisuikaleilla sekä persiljasilpulla koristeltuna.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti