Resepti
Juustoinen nakkikeitto
Arvio: 3 / 5
Sulatejuustoa nokare ja siinä on nakkikeitto parhaimmillaan.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
400 | g | nakkeja |
2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljy valkosipuli-basilika |
1 | l | vettä |
1 | pss | Apetit Puutarhurin sekoitus (à 300 g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä (à 200 g) |
0,5 | pkt | paprikasulatejuustoa |
1 | rkl | kasvisfondia |
mustapippuria | ||
Tarjoiluun: | ||
---|---|---|
paprikaa tai chiliä suikaloituna | ||
persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Paloittele nakit ja ruskista ne kasviöljyssä kevyesti keskilämmöllä kattilan pohjalla.
2. Lisää loput ainekset ja keitä kymmenisen minuuttia.
3. Tarjoa paprika- tai chilisuikaleilla sekä persiljasilpulla koristeltuna.