Resepti

Kalakeitto

Arvio: 3.7 / 5

Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Gluteeniton
Kalakeitto

Ainekset

1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1rklApetit-rypsiöljyä
1lvettä
1pssApetit Peruna&Keittokasviksia
1pssApetit Kotimainen -porkkanaviipaleita
1kplkalaliemikuutio
1prkkevytkermaa
2tlsuolaa
1tlmustapippuria
1rkltilliä silputtuna

Valmistusohjeet

1. Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.