Resepti
Kalakeitto
Arvio: 3.7 / 5
Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
| 1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
| 1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 1 | l | vettä |
| 1 | pss | Apetit Peruna&Keittokasviksia |
| 1 | kpl | kalaliemikuutio |
| 1 | prk | ruokakermaa |
| 2 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippuria |
| 1 | rkl | tilliä silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsi-rapsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.
2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti