Resepti

Kalakeitto

Arvio: 3.7 / 5

Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Gluteeniton
Kalakeitto

Ainekset

1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
1rklApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
1lvettä
1pssApetit Peruna&Keittokasviksia
1pssApetit Kotimainen -porkkanaviipaleita
1kplkalaliemikuutio
1prkkevytkermaa
2tlsuolaa
1tlmustapippuria
1rkltilliä silputtuna

Valmistusohjeet

1. Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsi-rapsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.

2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.