Resepti
Kalakeitto
Arvio: 3.7 / 5
Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | l | vettä |
1 | pss | Apetit Peruna&Keittokasviksia |
1 | pss | Apetit Kotimainen -porkkanaviipaleita |
1 | kpl | kalaliemikuutio |
1 | prk | kevytkermaa |
2 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | rkl | tilliä silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.
2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.