Resepti
Kalakeitto
Arvio: 3.7 / 5
Kalakeitto valmistuu näppärästi kirjolohisuikaleista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Ainekset
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
1 | l | vettä |
1 | pss | Apetit Peruna&Keittokasviksia |
1 | pss | Apetit Kotimainen -porkkanaviipaleita |
1 | kpl | kalaliemikuutio |
1 | prk | kevytkermaa |
2 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | rkl | tilliä silputtuna |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kalasuikaleet pinnoitetussa kattilassa rypsi-rapsiöljytilkassa. Lisää vesi, kasvikset ja liemivalmiste.
2. Kuumenna kiehuvaksi ja anna keiton kiehua kannen alla 15–20 min. Lisää keittoon kevytkerma ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja tarjoa.