Resepti

Kasvis-vuohenjuustopiirakka

Arvio: 3.2 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 8 palaa

Vähälaktoosinen
Kasvis-vuohenjuustopiirakka

Ainekset

Pohja
150gVoita
3dlVehnäjauhoja
3rklVettä
0,5tlSuolaa
Täyte
1pssApetit Herne-Maissi-Paprika (à 200g)
200gVuohenjuustoa
2dlKermaa
3kplKananmunia
1tlSuolaa
Pinnalle
1dlJuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Sekoita pehmeä voi ja jauhot keskenään.

2. Lisää vesi ja suola, sekoita tasaiseksi.

3. Painele taikina voidellun piirasvuoan (ᴓ 28 cm) pohjalle ja reunoille.

4. Kaada puoli pussia jäisiä kasviksia piirasvuokaan ja murenna vuohenjuusto kasvisten päälle.

5. Sekoita kerma, kananmunat ja suola keskenään ja kaada vuokaan kasvisten päälle.

6. Ripottele päälle juustoraastetta ja paista uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

7. Anna vetäytyä huoneen lämmössä noin 5 minuuttia ennen ruokailua.