Resepti

Kasvisbolognese

Arvio: 3.8 / 5

Täyteläisen mausteinen kasvisbolognese sisältää runsaasti kasviksia. Bolognese on helppo arkiruoka, joka maistuu erityisesti pastan kanssa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Vegaaninen
Kasvisbolognese

Ainekset

2dltummaa soijarouhetta
1,5dlvettä
1rklApetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä
1pssApetit suikalejuurekset (à 180 g)
1dlApetit Kotimainen sipulikuutioita
2tomaattia
0,5punainen paprika
1valkosipulinkynsi
1dltomaattimurskaa
0,5tlyrttisekoitusta
2tlpaprikajauhetta
0,5tlmustapippuria rouhittuna
1rkltomaattipyreetä
2tlsokeria
0,5tlsuolaa
2dlvettä
1tlkasvisliemijauhetta
Tarjoiluun
keitettyä pastaa
3dlvettä (tarvittaessa enemmän)

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kattilaan sipulikuutiot ja hienonnettu valkosipuli. Kuullota. Lisää juuressuikaleet ja paprika ja jatka kuullottamista, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

2. Lisää kuiva soijarouhe ja mausteet ja vesi parissa erässä. Lisää tomaattimurska. Hauduta noin 5 minuutin ajan. Lisää vettä tarvittaessa. Tarjoa keitetyn pasta kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!