Resepti

Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Kesäkurpitsapasta saa ruokaisuutta vegepihveistä.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Kasvisjauhispyörykät ja kesäkurpitsapasta

Ainekset

1pssApetit Kasvisjauhispyörykät
1kesäkurpitsa
2porkkanaa
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
1tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
1rklSambal Olek -kastiketta
2dlvettä
Tarjoiluun
kourallinen basilikan lehtiä

Valmistusohjeet

1. Pese kesäkurpitsa ja suikaloi se spiraalileikkurilla. Voit vaihtoehtoisesti halkaista kesäkurpitsan, kovertaa sisuksen pois ja vuolla puolikkaista pitkiä lastuja kuorimaveitsellä. Pese ja kuori porkkanat ja työstä myös ne pitkiksi lastuiksi.

2. Kuumenna tilkka kasviöljyä pannulla. Lisää kasvisuikaleet ja kuullota ne pehmeiksi, älä ruskista. Mausta suolalla ja pippurilla ja siirrä lautaselle odottamaan.

3. Lorauta pannulle kasviöljyä ja lisää pyörykät. Kuumenna pyöryköitä viitisen minuuttia, kunnes ne ovat rapeita. Lisää maustekastike ja vesi. Kiehauta seos, lisää kasvissuikaleet ja kuumenna. Annostele ruoka kulhoihin, revi päälle basilikaa ja nauti heti.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!