Resepti

Kasvisjauhispyörykkä-pastavuoka

Arvio: 3.1 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 4-6

Vähälaktoosinen
Kasvisjauhispyörykkä-pastavuoka

Ainekset

300gpastaa
300gjuureksia (esim. porkkanaa, palsternakkaa ja juuriselleriä)
500gtomaattimurskaa
2dlvettä
1rklsoijakastiketta
1tlsavupaprikajauhetta
suolaa
mustapippuria
1pssApetit Kasvisjauhispyöryköitä (à 240 g)
80gcheddar-juustoa raasteena
1kplpallo mozzarellaa
basilikaa

Valmistusohjeet

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan al denteksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

2. Kuori ja raasta juurekset ja laita ne uunivuokaan.

3. Sekoita joukkoon tomaattimurska, vesi, soijakastike ja savupaprikajauhe. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla.

4. Sekoita kastikkeen joukkoon pasta ja kaada päälle Kasvisjauhispyörykät. Painele pyöryköitä hieman pastan joukkoon. Levitä vuoan pinnalle raastettu cheddar ja käsin paloiksi revitty mozzarella.

5. Paista kasvisjauhispyörykkä-pastavuokaa 200 asteessa 25 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua. Viimeistele tuoreella basilikalla.